fredag...

Okej, nu kan vi köra ett längre inlägg..

Jag är fullkomligt förälskad i Galway city, jag önskar att jag kunde visa alla hur vackert det var, men inte ens google maps visar hur vackert dt är.
Nåväl, jag tog faktiskt inga bilder, tara tog en awesome bild på mig när jag hade en blond krullig peruk och sa att jag  skulle skicka den till fredrik och säga "honey, this is how i would look like if".

Vi åkte iallafall dit i onsdags, och redan då kände jag den där numera välbekanta klumpen i magen, då jag visste att jag inte skulle få prata med karlsloken på flera dar. Vi åkte direkt till Galway city, och sedan när vi(läs; Tara) var klar där så åkte vi vidare till taras föräldrars hus. Kommer dock inte ihåg vad det hette... knock nånting.. tror jag xD
Hon har uuuunderbara föräldrar, det är såna som jag skulle vilja ha som mormor och morfar.
Iallafall så skulle jag sova där med Erin och Tara sova nere hos Orla(taras tvillingsyster) med Saorlaith (okej ärligt talat.. jag har bott här i mer än två månader och vet faktiskt inte hur fan hennes namn stavas?!)
Så jg fick inte mycket sömn eftersom Erin började gråta så jag tog henne till min säng, sen väckte hon mig stup i kvarten. Men det var mysigt att vakna där på morgonen av att hon ligger och lullar mitt hår ^^

Nåväl, nu är jag i varje fall sjuk igen, yeey. Jag har värk i hela kroppen så jag knaprar paracetamol som om dom skulle vart smarties.
Imorgon blir det ivarje fall Dublin.. phew, jag är kickass o.o

Nåväl nu blir det till att fortsätta pimpla te och ta en dusch <3

over 'nd out

torsdag...

http://www.youtube.com/watch?v=eskXnbVYr3Y <3<3

Eftersom jag är SÄMST och har ingen aning om hur man länkar och får videon dirr på bloggen (om man ens kan det med blogg.se) så får ni bara länken.. Jag måste fråga karln imorgon '-.- pinsamt, karin, pinsamt..

Jag skriver allt om Galway-resan imorgon, är alldeles för trött ikväll..

over 'nd out

tisdag... två timmar senare..

Helt plötsligt sjönk humöret i botten, allt började bra imorse.
Mycket möjligt att jag helt enkelt behöver en kopp kaffe bara..
Men ärligt talat, så måste jag få skriva av mig, ingenting ni behöver läsa.

Men varför kan man aldrig känna att man duger, att man räcker?
Varför kan aldrig livet vara sådär simpelt som dom där blåsta fjortisbrudarna verkar ha det? Där allt bara går deras väg, och allt livet handlar om är smink och kläder. Som när man var liten.. där den största tragedin var när huvudet gick av på barbiedockan. Sedan satt man i en timme och försökte få på den igen.

och allt det här med irland.. jag älskar att vara här, jag fullkomligt älskar det. Familjen är underbar och jag skulle inte byta ut dom för något i världen.
Och en del av mig vill aldrig fara hem, bara stanna här tills flickorna är stora. men jag vet, jag vet att det inte funkar så. Även fast både Andrew och Tara har sagt åt mig att jag får stanna hur länge jag vill. Men jag vet att den andra delen längtar hem, längtar hem till karln, och mamma, och mitt vanliga gamla liv. Jag kan inte gömma mig resten av mitt liv.
Jag vet inte, jag snackar bara en massa blajj. men jag kan inte gå och hålla allt inne, jag kan inte gå och låtsas som att ALLT är bra. jag funkar inte så, jag måste få berätta. Även fast folk blir oroliga, jag funkar så.
Men samtidigt, det här är en del av mitt liv. Så här är det alltid, vare sig jag är i irland eller i sverige, om jag befinner mig nära dom jag älskar eller långt bort..
Det här  är smällar man får ta.

Livet ska vara jämnjävligt, visst mamma?

tisdag...

Idag är allt till det normala igen, eller inte ritkigt egentligen. Jag jobbar, men tar hand om alla tre.
Det känns tungt med tanke på att Dualtach har mer energi än tjejerna tillsammans, plus att han inte sover något där mitt på dan. Men det är väl lika bra att jag vänjer mig med det kanske...
Klockan är halv elva och än så länge är det lugnt. Jag har tagit rätt på disken och ska väl starta tvättmaskinen snart.

Det är sjukligt kallt här just nu, eller det är väl varmare idag än var det var igår, vi hade noll värme igår.

Nej du, snart blir det lite mat till barnen.

Jag har då bestämt mig för att fara hem i maj, men jag har än inte berättat det för varken andrew eller tara. En del av mig vill verkligen inte ens tänka på att fara hem, medans en större del känner att jag måste fara hem i maj.
Av så många anledningar. Min syster tar examen, jag vill faktiskt ge mitt förhållande en chans, jag måste påbörja mitt eget liv dvs. skaffa lägenhet, jobb och bestämma vad jag vill göra när jag blir stor.

over 'nd out

måndag..

såå slappt! Jag har så varit ledig idag!
och vad gör jag på min lediga dag liksom, jag städar! Men fan vad det är rent nu alltså! helt galet!

det blir bara bildbombning ikväll, för ag har inget att säga:

nya jeansleggings.. awesome!
är hon inte den sötaste så säg? :D

vart inte mycket till bildbombning egentligen...

over 'nd out

söndag..

Jag var som sagt till Dublin igår, hade en mycket trevlig dag och kväll. Jag kom hem efter tolv igår kväll..

Det började med att jag åkte in runt tolv, gick med Julia på stan lite grann sådär. Var på H&M och köpte två jeansleggings och en kofta, jag gillar att H&M har samma storlekar här som hemma. Och jag köpte en sånhär på penneys:



Sedan runt halv fem så åkte Julia hem, jag hade ingenting att göra och världens värk i fötterna. Satte mig på Supermac's och köpte en cola och strips för att få sitta ett litet tag.
Jag satt och dagdrömde och tillslut dök Karlsson på taket upp, det var förövrigt honom jag väntade på.
Jag vet, jag är rätt cool som får hänga med sagofigurer..

Sedan gick vi runt och helt plötsligt började det spöregna, vi flydde in till burger king och satt där i evigheter.. När det väl slutat regna så gick vi ut igen och fortsatte vandra omkring, jag tappade bort mig några gånger faktiskt..
Efter ett tag gick vi upp till O'connell st och där finns en McDonalds.. karin blev hungrig och ville ha mat! Så vi gick dit och åt.. yumyum!
Sen lite mer vandring och sedan hem med bussen.
En jävla massa surr blev det ivarje fall. Skönt att få prata svenska en liten stund iallafall.

Nåväl, när jag var påväg hem och var i Maynooth så försökte jag ringa andrew och berätta.. han svarade inte, jag försökte med tara, inget svar. Jag fick lite panik. Försökte ringa andrew hur många gånger som helst, tillslut gav jag upp och ringde N4 cabs. Jag fick åka taxi hem helt enkelt. En bra kvinna reder sig själv.
Jag fick taxin 40 cent billigare yeey!  haha!

Så idag vaknade jag sent, så skönt. Och fick en Irish fry till frukost! Awesome! det var bacon, ägg, vita bönor i tomatsås, korv, tomat, black pudding & white pudding (vad det var vet jag inte och jag vet inte om jag vill veta) och på allt det BRUN BRÖD! åh just ja.. potatis också. Och en potatisvåffla fick jag också..
Fattar ni att jag åt nästan upp ALLT! jag börjar bli irländsk.. haha xD
andrew tyckte att jag hade gjort mycket bra ifrån mig :P Nu kommer jag dock inte äta något mer på en vecka! :o

Oljan har tagit slut i huset, så det är svinigt sjukligt kallt här. Jag ligger med linne, tjocktröja och jeansleggnings och under täcket och fryser puppa av mig. Hugaligen.
Jag saknar svenska hus <3

Jag påbörjade mitt projekt med att få min naturliga hårfärg btw.. det gav inte så mycket, jag har en söt lite rödaktig nyans i håret nu istället.. Mycket sött om jag får säga det själv, det lär väl bli mer markant ju mer jag försöker men vafasn..

over 'nd out

fredag..

dudeee! det är äntligen fredag! ÄNTLIGEN FREDAG!
ni anar inte hur nöjd jag är!

Jag somnade elva igår, och för första gången den här veckan så var jag inte bara däckad, jag drömde faktiskt. Jag drömde om Anna, och Fredrik, att dom kom och hämtade mig på flygplatsen. Och jag fick äntligen träffa dom.
och så vaknade jag till av någon anledning och så drömde jag någon sjuk dröm.. jag blev lite less. Varför kan man aldrig få fortsätta drömma dom där drömmarna som man bara tycker om, nääärå då ska man alltid vakna..

hur som helst DET ÄR HELG! YEEEES!

imorgon blir det Dublin, tydligen senare än vad jag trodde vi skulle åka in, nåväl. Hoppas bara jag får veta i vettig tid.

oh right! Jag lagade mat idag, som vanligt. Och jag lagade ugnspannkaka med morötter, bacon, purjolök och potatis i. Och dom fullkomligt älskade det :o till och med Sorlaith åt det, och verkade gilla det.
OCH jag gjorde äppelmos för första gången i heeela mitt liv, och VET NI VAD?! det smakade som köpt :3 fatta nöjd man blir då liksom!
Nåväl, det blir fler gånger lätt.

Nu är jag helt slut på dock, klockan är åtta och jag vill bara lägga mig och sova faktiskt.. Jag ser riktigt fram emot att det är lördag imorgon och jag behöver inte kliva upp übertidigt.. och jag vet, jag vet, jag kliver egntligen inte upp så tidigt.. men jag gillar att sova.

over 'nd out


torsdag...igen.

Nu är den här dagen över också. Dagarna klumpar ihop sig nu mera, dom går för snabbt för att jag ska hänga med. För att jag ska hinna njuta av den här tiden.

Idag har varit en...händelserik dag.. tjejerna har haft fullt upp med att få mig att röra på fläsket. Dom har dragit ut alla bodysar (det är många), alla mössor (ännu fler), ändrat värmen på ugnen så deras lunch blev bränd. De har varierat med det och gråta..
Halv två skulle dom sova.. Icke sa nicke, Erin sov som en stock, men det andra lilla hjärtat.. nejnej.
Jag hann skura och börja stryka kläder då hon började gallskrika istället för att prata med sig själv..
Hon lät mig åtminstonde stryka klart, sen tittar jag bort i fem sekunder och hon välter strykjärnet och bränner sig lite lätt. (ingen skada skedd, folket.. Hon blev nog mest rädd egentligen).
barn <3

Och varje gång dom gör något sånt så tänker jag alltid "var jag så när jag var liten?"

Jag kan fundera ibland på om dom tycker att jag är tråkig, att jag är en tråkig aupair. Det enda jag gör är att jobba och ligga i sängen. Dublin på helgerna. Jag har varit här två månader och har än inte gått ut en gång.
Då är jag dock inte så mycket för att dricka..

over 'nd out

torsdag...

Jag vaknade med ett huuuge leende på läpparna imorse, jag insåg att det är torsdag!
Det är idag, imorgon och SEN ÄRE HELG!
It's awesome, totally awesome..

På lördag ska jag och Julia då in till stan, nästa lördag ska jag och Julia in till stan IGEN. Hur awesome äre inte rå :D
Jag lär stanna i Dublin över natten båda lördagarna :p
Tara halvt tvingar mig att se Dublin by night :P

Well, nu blir det till att bada flickorna och jag överväger att ta dom på promenad idag också. Det är mysigt att gå med dom, dock jävligt klumpigt med tanke på att det är en tvillingvagn..

have a good one..
over 'nd out

onsdag..

Jag vaknade med ett leende på läpparna när jag insåg att det var onsdag. Det är onsdag! Det är som bara torsdag, och fredag och helg!
Jag säger ju det! jag älskar onsdagar! Jag vaknar alltid med ett leende på onsdagar.

Jag blir tokig! Sorlaith vägrar äta, hon har slutat äta gröten nu, jag kommer fullkomligt bryta ihop om jag får ett barn som är så.
Nu satte jag henne i köket med en skål gröt, vi ser väl om det är utkletat eller om det faktiskt har blivit uppätet.

Jag fick en klump i magen tidigare, jag saknar min karl, jag saknar honom så att jag håller på att bli tokig. Jag skulle bara vilja ha honom här <3

OOOCH nu föll skålen i golvet.. kalas.

over 'nd out

tisdag..

Gud första lugna stunden på hela dagen och klockan är halv tio på kvällen..
Tara och Andrew for på någon utställning eller något, så jag har tagit hand om barnen hela kvällen.
Jag och dualtach hade väääärldens bråk, vilket slutade i många tårar från hans sida, och en spark i ansiktet till mig och ett antal slag.
Jag fick tyst på honom när jag sa att om han inte skärper sig så får han ingen saga och får lägga sig utan den, jag vet jag vet. Många tycker att man inte ska hota. Men när det funkar?

Ah men nu ligger dom iallafall, jag får springa som en tätting efter dualtach eftersom hn är hungrig, och rädd, och kan inte sova, och vaknar, you name it...

jag är tröööött!

over 'nd out

måndag..

det är måndag, usch och fy vad jag avskyr måndagar. Tisdagar är bättre, onsdagar gillar jag, torsdagar är helt okej och fredagar är bara jätte jobbiga. Lördagar och söndagar är mina dagar <3
Ni ifrågasätter säkert varför jag avskyr fredagar, det är för att dom dagarna går så seeeegt bara för att jag vill ha helg...

Jag ser verkligen fram emot lördag, det känns riktigt roligt att träffa julia igen.

Och så alla vet, för att klargöra detta. Mina emoinlägg kan ha gjort att det verkar som att jag inte trivs här, det är inte så. Den enda anledningen till dom inläggen är att anna for hem, vilket gjorde att det blev lite för verkligt för mig att man Kan fara hem. Jag funkar så, jag blockerar att man kan fara hem för att inte ha alldeles för mycket hemlängtan. Jag blockerar att mamma och resten av min stora familj finns i sverige, och att jag KAN fara hem till dom om jag vill.
Så alltså när anna for så tog hon med blockeringen som fanns där, och med det följde en fruktansvärd hemlängtan.

Men nu är jag back to normal. Jag trivs lika bra här som jag gjorde första veckan, jag älskar barnen och föräldrarna. Dom är underbara. Jag älskar det här jobbet.


söndag...natt.

Jag borde egentligen sova, guud vad jag borde sova.

Ville bara säga: huxflux har jag planer så det gnällr om det nästa helg :o
Jag ska träffa julia på lördag och åka in suuuper tidigt och gå på stan och gå på bio ^^


söndag...

fan det är söndag.. Vad ger det att längta till helg när helgen alltid tar slut?
Jag har inte gjort ett jota i helgen, och det har varit underbart!

Jag följde med familjen till Enfield en sväng igår, det är typ det enda jag gjort. Och tara har dekorerat huset idag! UNDERBART!

you gotta love halloween! <3

Nästa helg har jag ingen som helst aning om vad det blir.. Men nu i veckan så far jag, tara och flickorna till Galway ons,tors,fre. och på lördag är det trick or treat..
Jag blev lite paff när Tara sa att vi skulle dit, och vi skulle lämna Andrew och Dualtach hemma :o

jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, gå och ta kort på alla hus kanske? Jag blir som ett litet barn när halloween närmar sig! :D

have a good one..

over 'nd out

fredag...

äntligen äntligen äntligen fredag.
Det känns dock som att veckorna går lite för snabbt för att jag ska hänga med..jag har liksom redan varit här i 8 veckor? Hur är det möjligt?!
Det är som bara... bara... typ 32isch veckor innan jag far hem?! sooo wierd!

Jag är sjukligt less idag, troligtvis har det och göra med att jag är så galet trött, jag tänkte "aah men jag kan ju vila en stund när flickorna sover, icke då. Tara kommer hem och gör livet lite stressigt för mig. Inte för att jag har något att göra ens, men av någon anledning så gör deras närvaro mig stressad. Jag känner att jag borde göra något, att dom ser mig som lat om jag inte står på benen hela tiden.

Jag fick lite problem när jag insåg att tvn hade stängt av sig, och tvätt och diskmaskinen också, och så öppnar jag kylskåpet och inser att den hade stängt av sig också... Men lamporna funkade? Konstigt..
Tara kom hem och jag informerade henne om det, hon fixade det på ett kick. Inte fan visste jag heller att det var en strömbrytargrej som man var tvungen att trycka på..

Så nu ligger jag och väntar på att tvätten ska bli klar och jag försöker hålla mig vaken, fortfarande.. när ska det bli lättare att vakna?

have a nice one..

over 'nd out

torsdag...igen.

Någonting jag verkligen verkligen över hela mitt hjärta avskyr är LÖK!
jag avskyr att äta det, jag avskyr att tillaga det, jag avskyr att hacka lök!

Något jag inte förstår är att barnen verkar ha somnat.. men kan förstås inte garantera något.. MEN det är någon som låter? Så alltså har någon av dom inte somnat.. men det är typ "woah" en gång var femte minut.. sen är det tyst?

...tillbaka till löken
over 'nd out

torsdag..

jag vaknade och insåg att det är torsdag, livet kändes helt plötsligt ändå rätt bra.
Så wheeey! ni slipper gnällemoinlägg idag :D
Jag längtar självklart fortfarande hem, men det är inte alls något jag känner att det är värt att gnälla om.

den 25 oktober till 1 november är Tara ledig, så vi ska shoppa loss, och så ska vi åka iväg en sväng till Galway och lämna Andrew och Dualtach hemma som det lät. Jag tycker väldigt mycket om min värdmamma.
Jag har lärt henne det första svenska ordet! (egentligen inte, hon kunde säga salt innan) hon kan säga ugnspannkaka xD
På lördag är det värste fest liknande grejen i Enfield, såklart för barn också, det är ansiktsmålning och en massa grejer, kommer inte ihåg för tillfället. Men eftersom jag inte har några planer den här helgen så ska jag följa med dom och sen ska vi åka upp till The hill of Tara, tydligen ett helt underbart ställe. Jag ska försöka ta mig för att ta kort när vi är där ;) Både Tara och Andrew tror iaf att jag kommer älska det.

Är Tara ett vanligt namn i irland föresten? För jag har sett maaassor av saker som heter tara..

Jag skulle ge tjejerna ett bad tidigare, tji fick jag. Fan vad kallt vattnet var. Så jag väntade en stund och TADAAA! nu är dom badade och fina, och jag bara önskar att jag hade Erins fluffiga hår, gud så underbart det är.

och...och... HÖRNI! HÖRNI! fingers crossed! Sorlaith äter! FINALLY! Vi har slutat ge henne mjölk när hon ska sova på dagen, vilket innebär att hon inte sover, men vafan. Är hon inte grinig så är jag nöjd. Och vi ger henne liksom ingenting mellan målen. Utan bara på dom utsatta tiderna då dom ska äta. Vilket innebär att på frukosten då dom får gröt så äter hon fan mer än Erin, och då jäklar. Äter man mer än Erin så kan man banne mig äta.

over 'nd out

onsdag...

och anna har lämnat mig, jag avskyr det! Det ger mig en hemlängtan jag aldrig varit med om.
Jag känner bara hela tiden att jag vill fara hem, nu på en gång. Jag tar flyget.
Men i samma veva känner jag att det är inte så hemskt länge innan jag faktiskt åker hem.

och på allt det så känns övik som en dröm nu mera, övik känns inte riktigt längre..

Det känns inte som att min egen mamma är riktig ens. Jag förstår inte, jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna flytta från mamma..
Men jag vill inte bo i övik, jag hör inte hemma i övik. inte längre..

Det känns inte som att jag hör hemma någonstans längre.. usch!

haha det verkar för övrigt som att jag får världens hög med folk här över st. patty's day.. Kattis och pappa funderade väl på att komma över, försöker hoppas lite försiktigt på att fredrik kanske kanske kanske kan masa rumpan över hit runt då.. och anna och hans verkar fundera på att komma över då också.
Vi ser väl vilka som kommer och inte..

Over 'nd out


tisdag..

Jag kör numera med andningsövningar, för att inte stressa upp mig. OCH för att inte gnälla allt för mycket hos min pojkvän.
Snart blir jag som den där blondinen i det där skämtet, hon som måste ha hörlurarna på sig hela tiden eftersom i dom så är det en röst som säger "andas in, andas ut"...

Anna sitter och bokar biljetter och har sig, och mitt hjärta brister lite. Det känns faktiskt bara skit jobbigt att hon ska lämna mig, lämna irland.

Jag är iallafall mycket lugnare idag, vädret är fint. Knappt ett moln på himlen.
Flickorna har varit gnälliga idag, jag funderar på att slänga ut dom en sväng faktiskt.

over 'nd out

måndag...kväll.

klockan är kvart över tio och jag vet att jag egentligen borde sova.. för hjärtat börjar göra ont och jag inser sakta men säkert att livet vägrar på min väg.
Än en gång så hittar jag en pusselbit med fabriksfel.. jag blir så less.

Ibland önskar jag att jag inte ens skulle ha kommit på den här dumma idéen. Vars kom den ifrån?
Varför kommer allt bra när man är påväg att fara? Varför ska allt bra som är här fara iväg? Varför inser jag att jag inte kommer att få göra något ALLS förren jag betalat den där satans saken. Jag blir så förbannat ledsen och irriterad och.. och.. jag kan inte ens sätta ord på alla känslor jag känner just nu.

Jag vet, jag vet, njut.. men jag kan inte! verkligheten kommer för nära, verkligheten skrämmer mig, den skrämmer verkligen skiten ur mig. och jag avskyr det.

Ska jag snickra ihop en eka istället? Det kanske blir bättre...
Det är ju trots allt mest bara hav mellan oss.

Jag blir så less på att den här ångesten aldrig ska ta slut, att jag alltid ska oroa mig så sjukligt mycket över allt. Alla säger åt mig att inte oroa mig. Men bevisligen så så fort jag släpper lite så går allt snett.

förlåt, jag vet, ingen vill egentligen läsa sånt här. Alla vill läsa att allt är kalas och alla söta saker som barnen gör.. och hur underbart grönt och vackert irland är.. men som sagt, verkligheten kommer ikapp. Jag lever inte i en saga, och jag är inte fem år gammal.

...men barnen ÄR underbara, mest hela dagarna så kommer dom in i vardagsrummet och vinkar och säger "BYEEE"
jag "byeee, see you later"
dom "see ya lateeh"
jag "kiss?"
dom tussar fram på sina små fötter med fiskläppar (suger in kinderna) och ger mig en puss.
och irland ÄR grönt, med orange och röda nyanser, och irland ÄR vackert, underbart vackert.

over 'nd out

måndag...

Min vecka började riktigt tungt. Tyvärr så har jag ingen anledning att gnälla eftersom min käre pojkvän sov 2.5 timme inatt, han är inte riktigt vettig ibland tror jag.
MEN! jag tänker gnälla ändå, mina ögon gick knappt att öppna.
Andrew gav mig en kopp kaffe utan ett ord ungefär.

skriver mer sen..

over 'nd out

söndag..

Vi åkte så vi var framme i Dublin klockan tolv på dagen igår.. vet ni när vi kom hem? Vi kom hem ungefär klockan tio. Då landade vi i min säng..

Jag köpte hur mycket grejer som helst igår känns det som. jag köpte ett par skor, med klackar! duuude!

Jag vet, det ser ut som att jag har världens största fötter..
Men bekväma är dom!

Och jag köpte en tjocktröja med krage och inga ärmar, it's awesome! och sen köpte jag en annan tröja med långa ärmar, den var mest bara mysig.
Och en ny Dublin tröja, den är grön. Assum! oooch... en nagelfil? :P och en väska! åååh vilken väska! Sorlaith rymdes i den, vi var tvungen att testa. OCH OCH OCH! Världens bästa trosor!

Vi gick på bio och såg Life as we know it. Den var underbar! Ungen i filmen påminde mig så sjukt om Erin, så roligt!
Och vi gick på the candy shop och fyllde en låda med godis för 10 euro.

Vi for nyss på Tesco.. Det var en upplevelse, vi träffade johanna, hon är andrews arbetskompis, svensk. Bara därför jag kommer ihåg henne, haha.

over 'nd out



fredag...

det är äntligen fredag. åh så jag har längtat efter fredag.
Jag har jobbat konstant varje dag sedan förra måndagen, jag är slut på!
Och jag vet, jag vet, finns säkert folk som jobbar fler dagar än så i sträck. Men är man knappt van att jobba överhuvudtaget och tycker väldigt väldigt mycket om att sova så behöver man en liten paus iallafall.

Idag kommer anna, finally. Fan vad jag har väntat! Vi drar in till Dublin imorgon, aaaaasssuuuuum!
Det lär väl bli Penney's, Carroll's, bio, kanske någon pub.. Jag lovade nästan andrew att vi skulle fara på någon pub under dagen. Oh crap.
Well, en öl med tösen är väl ingenting man dör av :P

Imorse när jag vaknade var det tyngsta jag någonsin varit med om, fan vad jag ville bara somna om. Ögonlocken vägrade hålla sig öppna och då är det jobbigt att hålla sig vaken.
Så jag löste det hela med att kliva upp.. I know, it's okay, you can call me superman if you want to.

Så nu har jag satt på varmvattnet så jag kan bada flickorna, jag har slitit av mina sängkläder och släng in dom i tvättmaskinen och nu sitter jag bara och dör framför datorn en stund och njuter av att mina två trallande töser kollar på tv.

nuuu ska jag nog fortsätta städa..

over 'nd out

torsdag...

Idag är det däremot torsdag, idag vaknade jag istället inte med ett leende på läpparna.
Jag vaknade klockan 06...nånting av att Sorlaith skriker som en gaaalning, jag hade stor lust att bara åka hem då.
Jag är inte gjort för att vakna innan klockan sju på morgonen.
När ska det bli lätt att kliva upp? När ska jag bli som dom där läskigt morgonpigga människorna? Jag är så fruktansvärt less på att det ska vara så tungt att kliva upp på morgonen, att det ska vara bara "nej jag vill inte, jag vill verkligen inte" och jag vill bara gömma mig under täcket och självdö eller något.

Igår fick jag höra en massa skvaller om det här området, så kul. Det kändes lite som någon dålig såpa. Jag lyssnade inte så jätte noga men som jag fattade det så var det två mammor och två pappor, två barn också. Barnen är kompisar, pappan till det första barnet och mamman till det andra barnet hade nå fuffens för sig och mamman till det första barnet hade flygit ihop med mamman till barn nr. 2.. och dom hade haft lite catfight eller något.
Det var en massa annat också, men som sagt... lyssnade inte så hemskt noga eftersom jag koncentrerade mig på att försöka få i Sorlaith mat.

Jag har en annan fundering.. när ska det bli lättare att vara kär? Alla verkar ha det så överdrivet lätt... själv så går jag och får en klump i magen, även fast jag har en karl som säger varje dag till mig hur mycket han tycker om mig, och hur mycket han saknar mig.. och skickar söta låtar som Bruno Mars - Just the way you are och säger att han tänker på mig när han hör den. Jag saknar bara honom så sjukligt mycket, allt känns tomt, min säng känns som ett hav..

Nä *bitchslapar mig själv* slut på PMS-inlägg.
have a good one!

over 'nd out

onsdag...

jag vaknade imorse och trodde det var torsdag, lyckan som skapades i mitt hjärta när jag trodde att anna skulle komma imorgon går inte förklara i ord.
Men icke, när jag vaknat till så insåg jag till min besvikelse att det bara var onsdag idag.. Vilket betyder att det faktiskt är två dagar kvar.
Men vad tusan, det är inge länge kvar ändå.

Sen åker hon hem till sverige, utan mig.. Jag stannar kvar här, själv..

Igårkväll ropade Andrew och Tara ut mig till vardagsrummet, och dom berättade att regeringen här i Irland (är det regering?) ska ta bort barnbidraget. Vilket betyder att dom inte har råd att ha kvar Dualtach i dagiset som han är i. Men vi har ett dagis precis nedanför vårat hus, MEN dom kan bara ha honom till halv ett varje dag. Vilket betyder att någon måste hämta honom och ta hand om honom från halv ett tills andrew och tara slutar jobba. Dom frågade mig om det var okej för mig att hämta honom och allt. För det skulle jag få 30 euro extra i lön.
Jag sa självklart, att jag självklart åtminstonde ger det ett försök. Jag älskar dualtach och varför skulle jag inte ens försöka?
För dom sa att om jag inte kan så måste dom skaffa en ny aupair, men det vill dom inte för att dom är så nöjd med mig. Tara var så söt, hon ba "We're so happy with you! WE LOVE YOOOU!!"
Jag skulle aldrig säga nej utan att ens försöka ju.

over 'nd out

tisdag...

Anna kommer hit den 15:e och jag längtar som en tok efter henne!

och den här får ni mest för att jag testade mitt nya smink och jag har för en gångs skull uppsatt hår, det är attans bekvämt om jag ska vara ärlig!



och här får ni för att hon är så galet söt!



Jag längtar bara mer och mer efter allt som är mitt eget, men samtidigt så inser jag att jag skulle sakna dom här om jag far hem, varför bestämde jag mig för att göra det här? Jag kommer att vara delad hur länge som helst.
Jag vill hem, men ändå stanna kvar. Jag kommer alltid ha en längtan i mitt hjärta.
Det här var en dum idé, men samtidigt den smartaste jag någonsin haft.


måndag..

det här kommer bli en lång vecka, mina vänner. Eller så kommer den vara så enkel bara för att jag är så inne i rutinen att kliva upp tidigt på morgonen.
Imorse så var det typ väckarklockan ringde och *DING* slog jag upp ögonen och var pigg som en mört xD

Det gör lite ont i hjärtat på mig när jag tänker på att Anna ska lämna irland, jag kommer inte ha någon säkerhet eller stöd här längre. Jag kommer vara som alla andra aupairer, eller?
Hon kommer upp till mig och stannar några dagar innan hon far hem iallafall, hon kommer upp den 15:e och far den 20:e eller 21:a. Sen far hon hem, eller hon far till stockholm iallafall.
Jag vill inte, jag vill bara gömma henne under mitt täcke och så kan jag ta hand om henne >_<

idag är det 81 dagar kvar tills julafton, jag börjar bli som ett litet barn igen när det gäller julafton! Dom här små tussarna kanske smittar av sig på mig? haha!

Igår började jag nästan små grina pågrund av hemlängtan, jag längtar hem till Mitt rum, Min säng, Min familj, Mina hundar, Mina saker, Min karl...
jag saknar att ha saker som är mina runt omkring mig... här har jag bara saker som är andras..
Men som fredrik säger hela tiden; Irland är en upplevelse. Njut av det.

over 'nd out

lördag...igen..

Tatueringen har så gott som flagnat klart iallafall..

Jag bryter snart ihop, nu innan tjejerna skulle lägga sig och sova så kräktes Sorlaith. JAG DÖR!
För det första, avskyr spya... tackar min lyckliga stjärna att mamma har haft så pass många hundar som hon haft. Så även fast jag avskyr det så får jag inte kväljningar längre när jag ska torka upp det...

Dagen har gått bra, rullat på, men utmattande. Sjuukt utmattande.
Hur ska jag själv orka med när jag får barn? Jag menar då har jag verkligen det här runt mig hela tiden,varje dag, året runt. Tur att det är om något år..
Och folk säger att man ska skaffa sina barn så tidigt som möjligt för man har mer ork när man är yngre. PFS! Buuuullshit säger jag bara..
Det blir väl förstås annorlunda när man har egna barn men ändå..

Dags för karin att skaffa ny telefon snart i varje fall. Den gillar mig inte riktigt just nu.. Jag försöker ladda den, jag har tre sms.. Vilket gör att den startar om heeeela tiden..

over 'nd out

lördag...

Okej, pinsamt lätt. Jag ska väl egentligen inte säga något fören helgen är över. Men igår så somnade Dualtach på ett kick.
Och han har till och med hjälpt mig städa. Eftersom jag ville få all städning ur vägen innan CK skulle komma så skurade jag även fast flickorna var vakna. Vilket betydde att jag  var tvungen att få det torrt snabbt så dom inte skulle halka.
Dualtach hjälpte mig att torka golven, gullunge. <3

over 'nd out

fredag...again..

nu sitter jag mest och väntar på att Tara och Andrew ska fara iväg till Donegal.
Jag oroar mig lite över att lägga dom här små trollen. Tjejerna är jag väl inte så hemskt orolig över, jag lägger ju dom på dagen också.
Men Dualtach? Han vill ha en saga läst för honom... Karin läsa? nono... karin läsa på engelska? oooh heeell no!
Tara fnissade när jag oroade mig för det. Hon tyckte att han inte kommer bry sig, eftersom det han egentligen vill är att man ska vara där uppe med honom en stund.

Erin är normal igen iallafall, vilket är mycket skönt. Hon sitter för tillfället och stör mig i skrivandet. eller nu byttes hon ut så nu är det Dualtach istället.:P

fredag...

den här helgen får jag ingen helg alls.
Ikväll far Andrew och Tara till Donegal på ett bröllop, lämnar alla tre barnen hemma. Vilket betyder att woho jag får stanna hemma med dom.
Tack och lov så kommer en tjej som heter CK och hjälper mig på lördag.
Söndag eftermiddag kommer dom hem tror jag.
Jag kommer att vara slutkörd nästa helg. Det värsta är att jag måste in till Dublin nästa helg, måste fylla i tatueringen.
Gudars så jobbigt det kändes!
Tack och lov så lägger sig ju barnen rätt tidigt..

Erin var super sjuk igår, hon kräktes och hade sig. Skrämde skiten ur mig åtminstonde.
Hon är fortfarande rätt sjuk, kräks inte. Men hon har feber och grejer. Hoppas hon piggar på sig snart.
Jag hade problem att få något gjort igår eftersom hon var väldigt klängig och sådär.
Sorlaith är dock helt normal, Dualtach kräktes inatt men han är normal igen så dom skickade iväg honom på förskolan.

Sorlaith fortsätter producera rekordmängder av snor..

Jag börjar längta hem riktigt mycket nu. Jag vaknade runt sex imorse av att jag bredde ut mig över hela sängen och insåg att jag saknar min pojkvän...

over 'nd out

RSS 2.0