29/06-10

Jag känner egentligen inte att jag har något vettigt alls att säga.

Mor och jag kanske åker iväg till Dorotea inte den här helgen men helgen efter det, det kommer bli myspys om det blir så :)

Jag har blivit satt på (som alla andra i min klass) att bestämma vilka dagar i juli jag ska vara ledig. Jag har ingen aning vilka dagar jag vill vara lediga. Så hjälp mig? Jag tänkte vara ledig runt veckan där åselemarknaden är, eftersom det brukar vara rätt fint väder då.
Och så tänkte jag vara ledig efter den 21a om fanny är hemma i umeå för då tänkte jag åka upp några dagar och umgås och pussas på henne och thomas, ansou kan möjligtvis få en puss också ;P
Om hon är ledig något vill säga. Jag tänkte försöka ta mig för och ringa till tanten något och kolla om hon svarar ^^

over 'nd out

28/06-10

Jag gillar det inte, på riktigt. Jag tycker att alla ska veta att jag INTE gillar det :o
dumma!

28/06-10

Jag fullkomligt avskyr detta.. att bygga upp förväntningar som bara mosas, som en liten liten fluga under en sko.
det är inte ens kul ;C

hah! jag och anna ska gifta oss, bestämde vi oss för igår xD vi ska ha ett elvis-bröllop i vegas. Jag menar folk tror ju redan att vi är både galna och lesbiska och tillsammans så.

nej hörreni, jag har faktiskt tagit mig för och sökt som au pair. Vi ser väl om någon familj tycker att jag är intressant.

Missy higgins - where i stood = mycket bra låt.

over 'nd out

21/06-10

Usch, jag avskyr att vara så pass osäker..
Jag tror jag återgår till att vara totalt oinresserad och ointressant.. i think it's for the best.

over 'nd out

18/06-10 - nattens händelser

Nu är klockan 16.45 ungefär istället. Har fått veta exakt vad som hände hos veterinären.
När dom snittar så klämmer dom av navelsträngen med en peang (för er som inte vet vad det är... kolla upp det), en ganska stor peang desstuom. och man gnuggar ju liv i dom när dom är nyfödda och tydligen så hade hon en lite svag bukhinna antagligen så peangen gnuggade ovanför navelsträngen så det gnuggades upp ett hål, i guess. Och så ploppade lite tarmar ut, när dom då skulle trycka in tarmarna och sy igen hålet så revs det upp lite mer så det blev ett rätt stort hål, iallafall så sydde dom igen det..

jag lär aldrig bli veterinär någonsin i mitt liv.. ;o

Iallafall när mamma kom hem från umeå (veterinären..) så gavhon ehra till mig, det var inte riktigt bra, hade sovit dåligt, hade pms och var lite allmänt nere så jag grät ungefär konstant..
Jag satt iaf inne i rummet med resten av valparna och kitty(mamma-hund), men tillslut så tyckte mamma att kitty blev så orolig och mamma blev orolig över att kitty kanske skulle sluta producera mjölk så jag tog med ehra till mitt rum.

Hon bara skrek och det rosslade när hon andades, jag ville dunka henne i ryggen eller något för att få henne att hosta men jag gjorde såklart inte det. Hon lugnande ner sig runt ett, det slutade rossla och hon började bete sig som att hon letade efter kitty/mat, så jag gick ner till mamma och tänkte att hon kanske ville äta, men hon vägrade..
Så det var bara att gå upp igen. Hon skrev i omgångar, och sov lite grann. Hon sov då banne mig mer än jag iaf.
Var vaken hela natten i rädsla av att jag inte skulle vakna av att hon skrek eller att hon skulle sluta andas.
runt fem började mitt tålamod ta slut och min frustation ta över, jag började gråta i massor.
Runt sju så kom mamma upp till mitt rum och jag hade slocknat på min säng med ehra i famnen, jag var övertygad om att hon skulle fara och ta bort henne, men var alldeles för trött för att protestera, dessutom kändes det orättvist mot valpen att hon skulle få lida mer bara för att jag inte ville ge upp.
Men så ringde mamma kanske tio-tjugo minuter senare och sa åt mig att komma ner och titta, och vad gör hon då om inte äter? Förstår ni den totala lyckan?!
Så nu äter hon som en liten gris, och hänger med sina syskon. Vi ser väl om det håller i sig, det kan ju ha blivit något fel på tarmarna när dom åkte ut, men förhoppningsvis så går allt bra. Men ta i trä och ropa inte hej för tidigt!

När jag "släppte bomben" för mamma att hon SKA heta Ehra så dissade hon det inte ;o Hon sa något i stil med att "ja, det är ju en E-kull så" (vi kör bokstäver på stamtavlenamnen;) vi är på e nu, alltså alla heter något på e), hon sa också att det fanns någon stjärna som hette ehra. Så nu är det officiellt, om hon överlever så heter hon Wild'n beautys Ehra Madrigal ;D

over 'nd out

18/06-10

klockan är runt 20 över 4 på morgonen.
sitter mmed en rätt så nyfödd valp i famnen som gör att jag får super ont i hjärtat.
dom var tvungen att fara upp och snitta för att få ut henne, och så vitt jag fattat det så lyckades dom slita lös navelsträngen på henne så hon fick ett hål rakt in i magen. De sydde väl igen det... nu har hon super ont i varje fall.
Hon skriker och gråter och jag gråter i frustation över att jag inte kan göra något för att hon ska må bättre.
Hon har inte ätit något...alls.
jag blir mer och mer övertygad om att hon inte klarar sig till imorgon natt. Hon är utmattad, jag är utmattad..

Jag döpte henne iaf till ehra, ni får klaga om det behagar er, jag tyckte då det var mysigt.
Överlever hon så SKa hon heta det ;o

Gör så hon överlever..?!

blir nog ingen skola för mig imorgon i varje fall..

over 'nd out

17/06-10

Se där, nu har det gått över peeps! ;)

Det har förövrigt tillkommit åtminstonde sex tillfälliga familjemedlemmar nu. Det är väl ganska troligt att det tillkommit fler efter jag for..
fem små bruna pojkar och en liten brun tös.
Jag hade ju trots allt beställt en ny liten tös av kitty så, klart hon lyssnar på mig. Mitt lilla hjärta <3

jag har blivit rakt av totalt stenat förälskad, myspace.com/davecarrmusic , han är gudomlig.
Jag hade ju gett upp på det manliga släktet alltogether? na-aaa. när det kommer såna här pojkar så blir jag pånytt född! xD hahaha

over 'nd out

16/06-10

Usch, jag har ont i hjärtat av någon anledning. Har haft det några dar, en klump i magen men nu har det vandrat upp till hjärtat. Det känns jobbigt, och nu har jag helt och hållet tappat lusten att gå på utbildningen. Idag kändes det verkligen som att jag inte ville göra något, jag ville stanna kvar i sängen resten av dagen (och nej det hade inte att göra med att jag var trött, för det var jag faktiskt inte).
Men samtidigt är det skönt att ha något som motiverar mig att kliva upp på morgonen.
Ska jag aldrig slippa detta? dom där dagarna då man bara vill krypa ihop i ett hörn och dö?
Jag vet, jag vet.. livet ska vara jämnjävligt, alla har dåliga dagar m.m.. Men när dom där dåliga dagarna tar så hårt på hjärtat att man verkligen känner att "kommer det en dålig dag till så.."?
Och ja, om jag har någon kär familjemedlem som läser detta och blir super orolig, ta det lugnt... den känslan går alltid över mellan gångerna. ;)

Föresten så fyller mamma år idag :) Grattis! tjugonde året irad du fyller 25, det är speciellt! ;)

Kitty håller på att valpa, förhoppningsvis så går det bra för henne utan mig i huset <3 Hon såg jätte frustrerad ut när jag kom ut från mitt rum imorse, stackars hjärtat. Jag var ju tvungen att pussa på henne lite innan jag åkte till skolan.

over 'nd out

14/06-10

Se där, folk kan fortfarande förvåna mig.

Jag har tappat orken nu, ve och fasa. Det gillas inte. Jag känner bara att jag vill lägga mig och sova en liten stund till. bara en liten stund.. snälla..

Storasyster kommer i veckan, jag längtar efter henne som en tok! uscha mig..

Jag har ingen aning om vad fan som har hänt, men något har hänt, något konstigt. Jag blir bara förvirrad. Usch. Får jag lägga mig i ett hörn och dö en stund? Det skulle kännas överdrivet skönt faktiskt..

over 'nd out

10/06-10

Jag börjar känna att det nog är dags att byta kudde.. jag har haft ont i nacken den senaste veckan, och jag börjar lessna på det.
Och när man har ont i nacken så, som ni alla vet, får man ont i huvudet. Så jag går alltså med en konstant huvudvärk. Nu vet jag hur det känns att ha en hjärntumör.

Naiva och blåsta personer är föresten överdrivet underhållande. ;o

Mamma hade bakat bullar igår när jag kom hem. Hur gott var inte det på en skala!

over 'nd out

09/06-10

Åh så arg man blir när man får mejl från studievägledaren så jag ska få kontrollera betyget.. och även fast en lärare har SAGT att han har satt G så har han inte det.. 200 poäng ner i toaletten.. i heeelvete heller!
Jag går inte med på det..

Jag är sjukligt trött för tillfället.. Och det är slut på socker, so no coffee for me! eller.. jag har ju faktiskt druckit en kopp men allvar, det är inte gott alltså.

over 'nd out

08/06-10

det är få gånger man känner sig så lycklig som när man hittar en ståuppare som är så rolig som denna karl:
http://www.youtube.com/watch?v=j-ruZ7zad8g&feature=PlayList&p=D27338F6C6EE63CD&playnext_from=PL&playnext=1

Han är helt otrolig! :P

07/06-10

Den bästa känslan i världen är när man känner att det man har gjort har gett något.
Fick precis ett mejl där det stod att jag kommer att få slut betyg, eller rättare sagt att det bara saknas 100 poäng innan jag har fullständigt. Slå den ni! :D

skriver väl mer sen..

over 'nd out

05/06-10

Jag börjar känna mig trött och utmattad. Jag vet, jag vet.. jag jobbar inte varje dag och oj så bortskämd jag är!
Men jag kan väl bli känslomässigt utmattad för det, eller?
Det är det jag känner iallafall.

Jag har börjat drömma en massa jobbiga saker. Lite lustiga är dom, men ändå gör det lite ont i hjärtat.
Jag avskyr att drömma, antingen så vill man inte vakna, utan man vill bara stanna där eller så vill man bara vakna, och när man väl vaknar så mår man inte så överdrivet kalas bra..

Annars så.. har det egentligen inte hänt något, jag kände bara att jag var tvungen att få klaga lite, det är ju trots allt MIN blogg. Ni kan välja om ni får läsa eller inte, right? ;)

over 'nd out

04/06-10

Idag fyller istället kattis år, halva min familj fyller banne mig år den här månaden!

Nästa fredag så tar massor av folk studenten. Vilket av någon anledning får mig att känna mig gammal. men samtidigt inte, allvarligt så var det bara ett år sedan jag själv gick ut. Men ändå så känns det som att det har gått så snabbt vilket får mig att tänka på resten då..

igår insåg jag att jag är ju banne mig yngst i klassen ;o det känns lite hemskt xD

Jag har otroligt ont i nacken idag, hade det igår också. Fan så jobbigt det är. Jag hatar att ha ont i nacken, man får sådan huvudvärk..

over 'nd out

03/06-10

Igår fyllde pappa 50, grattis pappa!

Jag hittade John Mayer igen, fantastiska man. Han är nog den enda som kan göra mig yr bara av sin röst.
underbar man!

Jag börjar verkligen hitta mig själv i den här klassen nu, jag börjar trivas på riktigt..

over 'nd out

01/06-10

Sitter på skolan, även idag...

Jag börjar trivas i den här "klassen".. och självklart när jag äntligen börjar trivas så ska ju alla hoppa av. Hur schysst är det på en skala? :P

Jag har börjat känna mig så där äckligt ensam igen, fan så jobbigt det är. Att man även fast man är omgiven av hur många människor som helst så känner man hela tiden att man inte passar in.. det är ju fan skit jobbigt ju!
crapo!

aaanyways.. jag och anna hade skit roligt igår, om någon faktiskt skulle veta hur vi är på riktigt så skulle vi verkligen bli outcasts xD Så det tänker jag inte berätta:P
Men eftersom anna är pojk-tokig och smittar av sig på mig så blir ju jag självklart också det, och igårkväll när hon skulle skjutsa hem mig så var det en kille som körde i filen brevid oss, och han körde förbi oss och anna slänger ur sig "den där killen såg rätt söt ut", jag tvingade henne att gasa lite så vi skulle hamna brevid honom... i samma veva som han märker att vi gasar så börjar han också öka farten. Ju mer vi gasar desto mer panik ser det ut som han får, och tillslut när vi börjar närma oss så kollar han bak och börjar le.. antagligen för att han insåg att det var två tjejer? i do not know, minen var iallafall oslagbar! :p

over 'nd out

RSS 2.0