söndag..

Jag.. känner en hopplöshet som är oändligt frustrerande.
Det är en av de känslor jag avskyr, eftersom jag inte kan kontrollera den.
Frustration är en annan känsla jag känner mycket av just nu. Frustration över att jag inte kan göra något åt allt det här.
Jag vill bara att allting ska lösa sig nu, det känns som att jag just nu är i 'väntsalen', jag väntar på att något ska hända, jag bara väntar.
Det spelar ingen roll hur många jobb jag söker, jag får inget. Just nu känns det som att det spelar ingen roll vad jag gör så blir det inte bra.
Jag måste skaka av mig dom här förbannade känslorna, för gör jag inte det så vet jag att jag kommer må oändligt dåligt i slutändan. Och jag känner mig inte riktigt sugen på det.

torsdag..

jag har sovit...i princip ingenting inatt. jag fick sova en timme, sen vaknade jag av att jag hostade.. sen tog de väl en timme innan jag somnade igen, sen vaknade en timme senare av hosta.. osv osv.
det är sjukt frustrerande att ha rethosta. Jag är tät i näsan och så fort jag andas genom munnen så börjar jag hosta..

puss på er

onsdag..

jag har spenderat en vecka hos min pälsk. och jag åker hem igen om ett par dar, och ärligt.. det gör lite ont. Jag har mamma och kattis där, thats it. Jag har väl egentligen inte så mycket mer än fredrik här men... jag är kär och dum(?).
Jag är åtminstonde inte alls lika bitter längre över att anna och fredrik har flyttat ifrån mig, jag har kommit till freds med det faktumet. Jag är inte Glad över att dom har flyttat, förutom för deras skull förstås.
Men jag vet ju att dom finns kvar.
Jag har sökt ungefär fem miljoner jobb här uppe nu, och än så länge, hört ifrån ett där dom skrev helt enkelt att dom hade valt nån annan. Ska jag aldrig få nå jobb?

Ah just det! fredrik den jäveln smittade mig med en förjävlig förkylning också, det är tacken man får för att man städar ett skitigt kök fyllt med smutsdisk och bakar åt honom. HM!

<3

fredag

Nå, uppdatering om vad det var, idiot-pojkvännen hade ramlat i fyllan och villan och slagit ett fint jack i huvudet. Vilket innebar en närmare hjärtinfarkt för flickvännen tills hon fick tag på honom. Men allt är bra och sådär nu iaf.
Jag åkte upp till han för någon dag sedan och känner lite att det tar emot att ens tänka på att fara hem. Men jag måste väl göra det också någon gång.

Jag har färgat håret! jag är inte blond längre, eller enligt asken så ska jag vara gyllenblond, jag skulle nog vilja säga att det är ljusbrunt.. Det har ljusats upp ganska bra sedan jag färgade det iaf, vilket är bra, vill inte ha så mörkt.
Jag tror att.. i princip alla föredrar den här färgen på mig än det blonda, JAG SÄGER JU DET!! JAG PASSAR INTE I BLONDT!

aaanywaaaays... Joel är helt gudomlig, trots att han är så liten än, vilket gör mig rätt osäker på hur man ska hantera honom. Jag kan knappt vänta tills ungen kan hålla upp sitt eget huvud och sådär, då brukar jag ha lättare för dom.
Men han är en liten prins, helt klart <3

puss på er

RSS 2.0