fredag...

äntligen äntligen äntligen fredag.
Det känns dock som att veckorna går lite för snabbt för att jag ska hänga med..jag har liksom redan varit här i 8 veckor? Hur är det möjligt?!
Det är som bara... bara... typ 32isch veckor innan jag far hem?! sooo wierd!

Jag är sjukligt less idag, troligtvis har det och göra med att jag är så galet trött, jag tänkte "aah men jag kan ju vila en stund när flickorna sover, icke då. Tara kommer hem och gör livet lite stressigt för mig. Inte för att jag har något att göra ens, men av någon anledning så gör deras närvaro mig stressad. Jag känner att jag borde göra något, att dom ser mig som lat om jag inte står på benen hela tiden.

Jag fick lite problem när jag insåg att tvn hade stängt av sig, och tvätt och diskmaskinen också, och så öppnar jag kylskåpet och inser att den hade stängt av sig också... Men lamporna funkade? Konstigt..
Tara kom hem och jag informerade henne om det, hon fixade det på ett kick. Inte fan visste jag heller att det var en strömbrytargrej som man var tvungen att trycka på..

Så nu ligger jag och väntar på att tvätten ska bli klar och jag försöker hålla mig vaken, fortfarande.. när ska det bli lättare att vakna?

have a nice one..

over 'nd out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0