27/02-10

Nu måste jag väl.. uppdatera eftersom min kära syster vill det ;p allt för att göra henne nöjd, eller :P
Jag kom hem för någon dag sedan, mycket skönt. Även fast det har varit mysigt att vara hemifrån. 
Jag har sovit hemma en natt sen jag kom hem (förlåt mamma!)
Igårnatt sov jag hos kattis, eftersom hennes kära sambo inte behagar att vara hemma på veckorna ;) och igår så var jag ut med anna och gänget så jag sov hos anna inatt. och nu håller jag på att baka till annas mamma, haha.
och jag lär inte resa på ett bra tag på närmaste tiden. det är skönt att vara hemma. Men det kommer troligtvis gå över om någon vecka sådär ;P
Jag har dessutom redan leah abstinens, det är lite jobbigt hur en sån liten person kan växa på ens hjärta sådär.
karrå ringde tidigare och berättade att hon tänker göra min stackars lilla oskyldiga systerdotter fåfäng. hon hade köpt en spegel. så nu kommer hon ju ligga och kolla på sig själv hela dagarna. haha :D
Dessutom har jag börjat vakna och är jätte tät i näsan. jag fattar inte, för jag är inte det minsta förkyld. det är lite lagomt jobbigt.

over 'nd out

17/02-10

mamma ringde och sa att jag hade fått ett brev av arbetsförmedlingen, att jag ska infinna mig där den 25:e.
Det känns lite halvdrygt, men det är sånt man får ta ;)

Jag börjar få in känslan av att vara moster, usch vad jag börjar älska den där lilla tösen. Så där på riktigt.
Hon är nog den goaste i helaste hela världen. men då har hon en go mamma också :)

Jag trivs här, mycket ^^

jag åker troligtvis hem antingen på söndag eller måndag, vi får se. men det är skönt att vara här och slippa det mesta och bara njuta av att kunna se min syster och min farbror varje dag.  För vad jag än säger så saknar jag dom så att det gör ont, rätt ofta. Ibland önskar jag att vi inte hade flyttat, eller att jag hade stannat kvar.

Men det gör ingenting :) det blir ju bara mysigare när jag träffar dom, när jag hinner sakna dom en massa.

over 'nd out


15/02-10

Sitter i dorotea hos systeryster. Mysigt värre :)
Har kommit fram till att Leah är nöjd i knäet hos en så länge inte karrå är i närheten. Då börjar hon låta direkt, eller så länge inte karrå säger något ;P

Jag inser aldrig fören jag träffar alla i dorotea hut mycket jag verkligen saknar dom. Men det gör jag, hur mycket som helst.

Tyvärr mamma, och alla i övik, än så länge längtar jag inte hem ;)

over 'nd out

12/02-10

neeej men då behagade vi att gå upp 2.5 kilo bara för att jag var så nöjd över mina stackars 8 kilo...
sen det faktum att det inte syns ALLS på min kropp att jag har gått ner stör mig lite lagomt sådär.

Men jag var faktiskt ut och gick idag, en timme ungefär. i VÄRLDENS backar oO det är ett bra ställe att bo på om man vill få upp sin kondis alltså.. daamn.
Men det är härligt när man har varit ute och gått, man får en känsla av att man har gjort något med sitt liv.. även fast det är fruktansvärt innan man väl har tagit sig ut. Jag har nog hittat en ny favorit "rutt" att gå. Den var jätte mysig, men nog inget jag kommer ge mig ut på själv. Så gott som hela "rutten" var i skoog. jag gillar inte skogen >_< (konstigt med tanke på att det var MYCKET skog i lavsjön.. så gott som bara skog). Nåväl..

Åker till dorotea på söndag, lämnar övik en stund.. skönt att komma bort en stund, träffa allihopa och mysa med systeryster.
måste börja packa för den delen oO

Nej nu är det banne mig dags för mig att sova.

Over 'nd out

07/02-10

Jag har gått ner 8 kilo.. jaag håller på att klia ihjäl mig, min hårbotten kliar så jag håller på att bli tokig.. jag är fruktansvärt sugen på att åka iväg till både dorotea och östersund... och jag är galet trött.

att jag har gått ner överhuvudtaget är ett mysterium för mig, jag förstår inte alls alltså.

jag har snart kliat sönder min hårbotten bara för att jag har inte mitt vanliga shampoo, alltså så måste jag använda mammas som jag inte riktigt tål verkar det som.... så det kliar så jag AURGH!

och jag vill verkligen verkligen veeerkligen åka till dorotea och östersund, men jag måste för det första ta hand om hundarna hela nästa vecka och sen har jag inte alls råd att åka någonstans.. det är jobbigt.

och mitt vanliga musiktips: shindown går på repeat på min spellista just nu. så gott som alla deras låtar. Men några exceptionellt(stavning?) bra låtar är.. Call me, .45 och Second chance. Fruktansvärt bra låtar!

over 'nd out

RSS 2.0