godmorgon världen

Av någon anledning vaknade jag till av någon udda dröm klockan sju, jag kikade på facebook i mobilen och det.. skulle jag inte ha gjort. Nu är jag vaken, kan inte få tag på personen jag vill få tag på och det driver mig till vansinne.
förbannadejävlasatans....%=&)##("&/// ungefär..


Ah! goda nyheter förresten! det kom en liten joel till våran värld och familj för några dar sen. Min syster fick äntligen sin efterlängtade bebis, han klamrade sig fast i tretton dar extra eller så.
Söt som socker och yttepytte, svårt att komma ihåg att nya bebisar verkligen är sådär små.


äsch. puss på er

måndag..

jag.. saknar fredrik, jag hatar det här. Innan jag har vant mig vid att han inte är här, innan det sjunkit in att han kommer bo där uppe..  jag hatar det.
När jag väl vant mig kommer det väl inte vara så hemskt svårt, men just nu.. just nu är det det enda jag kan gå och tänka på.. att jag vill vara med honom, se honom, prata med honom.. Trots att jag varit ifrån honom...vad? tre dar?
Det är väl det att jag Vet att jag inte kommer få träffa honom på ett tag.
På fredag har vi dessutom stått ut med varandra i ett år.

angående det jag skrev tidigare, eftersom det verkade trycka på min systers knappar, om det att jag inte kommer att ha någon att umgås med.. jag kommer inte ha några kompisar att umgås med, jag älskar att umgås med min familj. Men det är rätt stor skillnad på vänner och familj hur man än vrider och vänder på det.
Så jo, jag kommer väl familjen att umgås med. Men vännerna är ändå inte här..

Skitsamma, nu ska jag hoppa in i duschen.

puss på er<3

fredag..

en jobbig fredag om jag får säga det själv.
Igår spenderade vi hela dagen med att städa ur fredriks lägenhet. Så nu är den tom, det ekar när man går in i rummet.
idag... åkte han iväg.
jag har en konstant klump i magen och vill dra något gammalt över mig.
och jag vet, jag vet! han är kvar i sverige, han är fortfarande min, han är "bara" en sex timmar lång tågresa ifrån mig som BARA kostar 140 spänn.
Men jag får väl ändå tillåtas att sakna honom? och jag får väl ändå vilja vara med honom.

jag har gått hela dagen idag och funderat på om man ska dra iväg igen, jag har ingenting här.. fredrik har flyttat, anna flyttar om en vecka.. jag har ingen att umgås med, jag vill inte vara här.

Nåväl, det är bara att acceptera, gilla läget som min kära far hade sagt.

skitsamma, nu ska jag sluta gnälla...

puss på er

RSS 2.0