you rock my world, you twist my mind...

detta är den enda dagen denna vecka som jag har varit ledig, phew. skönt att få vara ledig några timmar iallafall.
vi var ut igår. jag vet faktiskt inte om jag tyckte det var såå jätte kul. jag kände mest för att få ha en slapp-kväll med chips, dipp och film eller något liknande iallafall.
Det kom in en enda person till affären igår, jag sålde för 129 kronor. Herregud! det kändes lite meningslöst att sitta där. även om det bara var för tre timmar. Jag tror jag ska be dom att köpa in några vattenpistoler. Kom in några och frågade efter sådana. Jag har suttit i sex dagar nu och lyssnat på p3. Jag gillar p3...eller? Jag gillar verkligen inte Mitt P3. Usch, det är fruktansvärt och jag klarar verkligen inte av det. Jag får en väldigt stor lust att stänga av radion bara jag hör att det snart ska vara. Men om jag stänger av radion...vad ska jag då göra? några förslag?
Jag har börjat få en stark hemlängtan. jag förstår inte riktigt hur jag ska klara av att vara här i nästan två månader när jag har efter två veckor en sån stark hemlängtan att jag har lust att lägga mig ner på golvet att gråta.. och jag saknar mamma, usch vad jag saknar henne... men det blir väl skönare att komma hem när jag väl ska hem eller hur?!
Det är det jag håller fast vid.

Idag var det några som krockade här i dorotea, en femton-årig tjej och ett gammalt par i en EU-mopedbil. Tjejen körde en EU-moped. Jag vet inte exakt hur dom krockade. Men vi körde förbi mopedbilen och den var kvaddad på passagerar sidan, dom sa att tjejen slog huvudet i deras framruta. De försökte återuppliva henne i en halvtimme innan helikoptern kom. Jag vet inte om dom fick liv i henne eller inte. De tog henne iallafall till sjukhuset och sådär.
Det gamla paret överlevde tydligen,fick inga större skador tror jag. Men jag tror att det var hans fel. Han skulle inte köra. Enligt vad jag har hört så är han typ över nittio och de hade redan tagit ifrån han bilkörkortet, och har tydligen inte alls något trafik-vett.  Jag är arg, det var hans fel. Tänk att mista sin dotter, tänk om hon inte överlever..
eller tänk om hon får hjärnskador av att hon var utan syre i hjärnan för länge.
Jag orkar inte vara arg, men jag sörjer, så fan vad jag sörjer. Inte för att jag kände henne, inte för att jag kommer härifrån. Men för att det hände, för att sådana här saker inte borde hända, för vad hennes familj måste känna och gå igenom just nu. Fy fan vad de måste ha ont...
slut för mig idag..

over 'nd out


Du är doften av viol, du är restskatten från fjol...

Jag är trött som en galning, systers pojkvän fyllde trettio idag.
Oj vad mycket folk det var, massor av barn.. ååh jag tycker om barn :D
helst Liam och River, go pojkarna NO.1
Fast när River gav mig en kram när dom skulle åka så råkade han riva mig så jag har ett sår på min hals :( ajaj..
eller okej.. det gjorde väl inte så ont men.

Jag har jobbat idag också, ska ni se. "Chefen" (haha låter roligt) kom och gav mig mat även idag. Hon chockar mig varje gång. Hon tyckte att hon ser mig som sin familj så hon måste ju ge mig mat, hon var tydligen orolig för att jag inte skulle äta. Hon är så söt :)
Jag skulle nog kunna hoppa av skolan och jobba där föralltid. haha :P
Hon frågade också om jag ville ha en butik, men jag sa att det var nog för mycket ansvar för mig och jag hellre skulle jobba i en butik än att äga en.
Iförrgår så kom det in några tyskar också, det är grejer det. Och idag kom det in en norska.. men hon bor här så det räknas egentligen inte. Men ändå :D

Over 'nd out

ingen sommar utan regn...

det är så gott som bara regn här borta... lite tråkigt faktiskt.
karrå har flyttat till huset nu, det är lite drygt, både för att det är SJUKT mycket mygg och för att det är ungefär åtta kilometer in till dorotea därifrån så jag måste CYKLA till jobbet... döden, hörni.
jag sov iallafall hos fanny inatt. Det är typ bara på andra sidan vägen från mitt jobb. haha jag är lat!
iallafall så på midsommar så var vi hemma hos syrran i huset ett bra tag och sedan runt elva, tolv så bestämde vi oss för att fara till brattbäcken.. lite lustigt för jag träffade en massa människor... eller såg en massa människor som jag gick i samma klass med när jag bodde här. Jag tror ärligt talat inte att dom kände igen mig.
I söndags så åkte vi in till farmor och fikade och kollade på bilder.. hon hade bilder på mig och min första bästa kompis.. det var lite lustigt. För på bilderna så var jag lotta på bråkmakargatan och låg LÄNGST fram på scen... jag fattar inte hur jag vågade.
nåväl, det går bra på jobbet iallafall. Det kom in någorlunda mycket folk idag..

over 'nd out


Just tell me how I got this far..

Okej, jag får väl börja med att min blogg kajkade när dom gjorde något på blogg.se ... och jag kunde inte alls logga in på den. Så jag bestämde mig för att starta en ny, ny start ni vet. Iallafall, om ni vill läsa det som jag skrivit förut så kan ni gå in på http://pixiehateyou.blogg.se/hardcandy där hittar ni allt.
Jag heter då Karin för er som missade. YEY ME!

Iallafall, jag är hemma i dorotea just nu, känns faktiskt riktigt bra. Jag har jobbat i en vecka, eller jag har väl jobbat tre dagar egentligen. Men jag trivs bättre och bättre på jobbet. Önskar dock att jag hade typ en bärbar dvd eller något sånt, så jag har något att göra på dagarna då ingen kommer in. Föresten så jobbar jag på en affär, en barnaffär till och med. En riktigt söt affär.
Idag fick jag så mycket som prissätta saker. MÅÅÅNGA saker. Och jag skurade ;P höhö.
Igår lyckades kassapparaten gå sönder så jag fick panik ungefär. Men vi lyckades ordna det genom att skriva upp allt som såldes och hur mycket det kostade, kvittona var dock värre.. men det slutade med att jag fick skriva dem för hand.
Jag är problemlösaren NO. 1!!!

Jag har hittat kameran i mitt liv också ;P som blir beställd sista juni kan jag ju säga, plus ett minneskort på 2 GB. Jag är total förälskad i den där. >_< så det gör lite ont i mig att jag inte har råd med den än. Men snart så ^^
Haha jag kollar på den varje dag, I'm a sucker for Sony DSC-T70.. haha

nåväl... Over 'nd out

RSS 2.0