28/06-09

jag är inne på min nioende dag som sjukling. Ögonflussen är  borta, och min penicillin-kur är slut men jag är fortfarande halvt döv. Jag var utanför huset och gården för första gången igår. DET VAR SÅ SKÖNT!
Jag var så fascinerad(jag har aldrig lärt mig hur det stavas) över att se folk. :p

och jag har börjat sakna mina vänner nu, hur mycket som helst. Och jag vet att jag nästan aldrig kommer att träffa dom nu. Jag är en pessimist antar jag, men det brukar bli så. När man går ut så träffas man typ på stan och inget mer, kanske träffas en gång var tredje månad eller så. Annars inget.

På fredag åker jag till Dorotea, stannar där ett tag. Känns skönt att fara bort ett tag, och äntligen få träffa Fanny, och förstås min lilla ängel.
usch, hemskt vad man kan sakna en person. Och jag har knappt pratat med henne på senaste tiden för hon har varit så upptagen.

Jag träffade peter för första gången på en och en halv vecka igår också ^^ han ligger i min säng och sover (han sover mycket), medans jag sitter här och lyssnar på MJ och kan inte fatta att han är död! Konstigt.. han är en sån som har funnits hur länge som helst och så POFF så är han borta. Inte för att det märks (förutom i tidningen), han har ju typ inte gjort något på hur länge som helst. Men ändå, man har ju trots allt vuxit upp med honom, hans musik. konstigt...

145 dagar kvar tills new moon kommer ut på bio också! WOHO!! snart.snart.snart... ^^

Over 'nd out

25/06-09




Dagen efter studenten så var det dags för bal, gissa om jag var sliten när jag satt där kvart över elva på stolen hos frisören.
Det slutade ganska bra efter jag hade stressat som en galning (jag längtar INTE till mitt bröllop, jag kommer ju bryta ihop)
Eftersom att peters föräldrar envisades om att han skulle göra sig i ordning hemma så var jag tvungen att åka först hem från frisören, sedan vänta på purre och magda, jag ville ju inte byta om så tidigt för då skulle jag garanterat ha smutsat ner klänningen. Under tiden jag väntade på dom så kom hon som skulle sminka mig. Sedan eftersom purre och magda inte visste vars peter bor så var jag tvungen att följa med dom och hämta honom. Och sen åka hem igen för att byta om och sätta på naglar och allt fan. Men det gick bra.. vi kom iväg tillslut.


Några dagar efter det så blev peter sjuk, och jag tyckte att neeej men jag har så bra immunförsvar och jag brukar aldrig bli sjuk så jag är med dig ändå. MMH jo jävlar. Nu sitter jag här med världens rethosta, dubbelsidig öroninflammation och ögonfluss.. Kul va?
Plus att för några dagar sedan så fastnade jag i en av grindarna när jag skulle springa och svara i mammas telefon så jag stöp och skrapade upp knäet (plus ett fint stort blåmärke runt omkring såret) och stortå nageln vek sig på mitten.. såå skönt.

Så alltså, för att sammanfatta, jag sitter här, har ont i knäet och tån, halvt döv och sitter och hostar..

Over 'nd out

Sjung om studentens lyckliga dag....

Så då tog man studenten igår.. Det var helt okej, känns inte något typ.
Alltså visst det var jätte mysigt att äta middag med familjen, och roligt att få presenter och såna saker. Och åka flaket var svin kul. Men det känns inte som att jag har gått ut.

Idag är det bal och vafan, jag är sliten kan jag säga. Huvva.

Jag orkar fan inte skriva mer ;)

(dagens låt: student sången)

Over 'nd out

8 dagar kvar..

Jag är förkyld som en galning och det blir fan bara värre och värre.
Det är mösspåtagning idag också för den delen.... OCH jag glömde mössan hemma förstås.
Typiskt mig. Men jag får väl kompensera det hela med att sjunga som en galning då xD
eller nej...det blir synd om de andra studenterna om de ska höra mig sjunga..
Så jag står nog där och ser allmänt fin ut.

Over 'nd out

01/06-09

Kul, förkyld och det är bara 11 dagar kvar till den efterlängtade studenten.
Jag försöker med alla knep att försöka bli frisk men det går fan inte.
men men, jag får väl ta det som det kommer. Plus att jag får väl lite skylla mig själv för att jag skrek som en galning och var dåligt klädd i fredags. Så tji fick jag.
Men jag får stå ut! Jag tycker dock vääääldigt synd om mig själv.

Over 'nd out

RSS 2.0