31/05-10

Så, nu har jag varit hemma snart 24 timmar, tänkte så ni håller sten koll på mig ;)
Jag har i vanlig ordning varit på skolan idag. Tommy ringde och frågade om jag ville gå ut och gå med honom, vilket jag gjorde. Fick skjuts hem till honom, sedan gick vi till gene fornby och gick svängen runt där, det är ganska härligt att gå ut och gå när man har bra sällskap.
Ber om ursäkt att jag inte är så överdrivet pratglad ;)

Halva min klass verkar sluta nu, en av dom ska börja jobba i juli så då far hon, en slutade idag och en annan hörde jag fundera på att sluta. Dessutom har en redan slutat, men hon slutade ett bra tag sedan. Så nu är vi nästan bara en handfull kvar.. Det gillas inte >_<



BTW! Den enda låten som går på min spotify just nu är:

"I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now..."

(Lady Antebellum - Need you now)

over 'nd out

30/05-10

Sitter hemma hos pappa, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.
Av någon anledning verkar saker hända när man är med alla systrarna?!

Kamilla och hennes pojkvän har precis flyttat till en lägenhet och vi skulle åka och kolla på den och fika och lite sånt där. När vi kommer dit så tog karrå och pappa karrås bil, karrå smäller igen dörren och sedan smäller pappa igen dörren, med nyckeln kvar i tändlåset. Huxflux så går bilen i baklås och leah är kvar i bilbarnstolen I bilen.
Lite halvt panik utbryter hos samtliga deltagare när vi inser att ingen av oss får upp bilen.
Vi börjar rycka i dörrarna och försöka öppna fönstrena, bryta upp bildörren tror jag försöktes några gånger också. Ingenting fungerade så vi ringde till polisen.. polisen gav oss ett nummer till låsa-upp-bilen gubbe, jonas ringde till honom och han var och handlade med sin fru?! Så det skulle ta ungefär 15-20 minuter.
Vi började försöka få upp dörren med att bända upp längst upp på dörren och sticka in en metallpinne.. vi fick nästan till det men vi fick inte ner den nog långt. När han kommer dit så gör han EXAKT samma sak men han hade rätt material. Och det gick på 800 spänn när vi skulle kunnat göra det gratis. HM!
Iallafall så kom leah ut lite rödgråten och snorig (tystnade direkt när karrå tog upp henne).

Nu blir det väl mat och sedan förhoppningsvis åka hem?

over 'nd out

28/05-10

Jag sitter på skolan...som vanligt.

Jag längtar efter min pappa.. nog är det mest för att jag vet att jag ska fara dit imorgon. Fast det suger att jag måste fara hem på söndag.

Jag har faktiskt inte mycket att säga idag.. inte något alls egentligen.. så

over 'nd out

27/05-10

Jag gillar inte riktigt att bli väckt halv två på natten av att en väääldigt full kompis ringer och förvirrar mig rejält. Jag är väl ändå nog förvirrad när jag är nyvaken.
Dessutom så skulle jag ju kliva upp klockan sju och efter han hade lagt på luren så kunde jag inte somna om, kul va?
Sedan så vaknade jag innan väckarklockan också. Kalas! ;P

Min älskling är snart här <333 (och nej inte en person, så ni behöver inte bli förvirrade och tro att jag undanhållit något för er).

Det blir att fara till gammgubben ihelgen då, pappa fyller 50 snart så han ska ha middag på lördag. Kattis och Jonas åker på lördagen så jag hänger på då, och tar bussen hem på söndag eftersom dom fortsätter till dorotea på söndagen. Det suger att åka buss men.. Äsch det är väl sånt man får ta ;P

over 'nd out

24/05-10

är det värt att fortsätta skriva? ni har ju slutat läsa allihop, är jag så tråkig? ;)

Jag sitter på skolan, som vanligt nu mera. Det är skönt att ha något att göra på dagarna.
Måste bara lära mig att prata med folk, vad är det för fel på mig egentligen? är så less, har jätte mycket att säga.. men det vägrar att komma ut ur käften på mig.. crap!

det har varit samma visa idag, folk som avslöjar alldeles för myket om sig själva för folk som egentligen är totala främlingar. Vi har gått med varandra i två veckor, TVÅ VECKOR! vi känner inte varandra alls.
Och jag har ju alltid varit en sån att när jag kommer till ett nytt ställe, där jag inte känner någon så tyr jag ju mig alltid till en eller två personer som jag gillar.

Haha, jag blir alltid lika paff när någon kommenterar mina armar. Och här på skolan har jag tagit mig an en låg profil, jag tänker inte berätta allt för alla. Och mina ärr, för mig är inte dom något som syns.. så när någon ser dom så blir det "....eeeh... ja...vad... tror du? o.O"..
Jag vet inte riktigt hur man ska reagera när man har bestämt sig för att ingen behöver veta något?
Nu har det visserligen blivit så överdrivet vanligt att göra såna där dumheter. Men ändå, jag vet att alla (åtminstonde jag) i grund och botten undrar vad som gör att någon skär sig, att någon gör något så drastiskt.
Men jag vet ju som inte hur andra reagerar.

äsch, nu har jag klagat färdigt..

over 'nd out

24/05-10

Nuuu har jag kommit hem från stockholm. Har haft mycket roligt. haha.
jag skulle bara vilja veta hur många mil jag har gått den här helgen. Fan så mör jag är i benen.
Har dessutom skavsårsblåsor hela fötterna pga. att jag har babyfötter (dvs. jätte känsliga).

Kom hem kvart i åtta imorse, så jag klev upp klockan fyra för att sätta mig på en buss från sundsvall kvart över fem. Huga, jag kan ju säga att jag är relativt trött just nu.. Sitter på skolan så det blev ju direkt från bussen till skolan. Usch..

Jag sitter ju då som sagt på skolan och jag kan inte låta bli att fascineras över hur endel kan sitta och vräka ur hela sitt liv i ett klassrum?! där aaaalla hör. Jag förstår verkligen inte..
Jag menar, visst när jag är bland kompisar så är väl inte jag så överdrivet privat av mig, jag har ganska lätt för att prata. Men allvarligt, jag sitter inte i ett klassrum och berättar allt hemskt som jag varit med om?!
so come ooon!

nu har jag klagat klart för denna stund ;)

over 'nd out

19/05-10

Jag är fruktansvärt kissnödig.. blir man kissnödig av kaffe? för jag har precis börjat dricka det och i samma veva har jag aldrig varit med om att jag har varit kissnödig mer.
är det en tillfällighet eller är det ett samband? Jag vet bara att jag inte gillar det.

Dessutom vet jag inte om det är för att jag är ovan med kaffe eller om det är för att jag börjar bli nervös över att fara ner till sthlm men jag vaknade fem ggr inatt. eller runt fem ggr iaf. Och varje gång vaknade jag i panik eftersom jag trodde att jag hade försovit mig. Det gillas verkligen inte. Och på det så hade jag jätte svårt att somna från första början.

Sitter som vanligt numera på skolan.. tjugo i sex är avgången ner till sundsvall.
Upptäckte en lite lustig sak, det gick en buss tjugofem över fem och en tjugo i sex... tjugofem över fem bussen kommer fram i sundsvall tjugo minuter EFTER den som går tjugo i sex. Slå den ni ;D
onödig information, jag vet. Men det är sånt ni får ta..

Over 'nd out

18/05-10

Nej nu blir jag rakt deprimerad, är jag så totalt ointressant? :D
Igår var det exakt... en person som läste min blogg, och vet ni vad det värsta är? den stackars personen kan ha varit jag. Jag har en tendens att gå in på min egen blogg och kolla om något har hänt.
Jag måste börja bli lite mer intressant?!
Jag har så mycket roliga saker att berätta egentligen, men det är om en massa folk och jag är för snäll för det.. så jag får väl stå ut med att vara tråkig då :o

Imorgon åker jag och anna, jag tvättade som en galning igår, så nu har jag så gott som alla kläder rena. Till och med mina jeans, herre jesus. Jag som aldrig tvättar mina jeans (och innan ni tänker "men gud vad äcklig hon är" så ska ni veta att jag är inte äcklig, man ska faktiskt inte tvätta jeans!).
Så denna kväll kommer att bestå av packning för hela bunten.
Min kära storasyster gav mig lite kläder (tack kattis! du är värd guld! <3) igår, så nu har jag två par "shorts".. eller inte riktigt shorts, tre-kvarts byxor? jag vet inte riktigt vad man ska kalla dom. Men skön är dom iaf :p
Och så fick jag några tröjor, inte så många kläder som jag kan ha när vi far ner, men jag kan då ha dom i sommar:D

Men det är sånt man får ta ;)

over 'nd out

17/05-10

Sitter för tillfället på skolan.. eller kallar man det skolan? Jag vet inte ens.. men det är ju trots allt en utbildning så jag antar att det är en skola.
Vi har en "bensträckare" just nu. Så jag tänkte passa på att skriva när jag har kommit över en dator som fungerar någorlunda.

På onsdag åker jag och anna ner till sundsvall! whoop! Och på torsdag morgon sätter vi oss på tåget ner till stockholm.
Vad är en tågbuss? är det en vanlig buss eller en buss på räls? I don't get it!
Vi ska iaf åka tågbuss ner till hudik och sedan från hudik åka tåg ner.
Sedan kommer vi hem på söndag. kanoners!
Jag hämtade ut tågbiljetterna idag. Det suger, jag upptäckte (eller anna upptäckte) att jag har satt anna på fönsterplatsen både upp och ner resan. Jag vill ju sitta vid fönstret åtminstonde ena resan! Crapo!
Nåväl, jag får flörta lite med personen-som-kollar-tågbiljetten-på-tåget..
Jag är fortfarande fascinerad över det faktum att ner resan är billigare än tillbaka resan även fast ner resan är första klass och tillbaka är andra klass.

over 'nd out

15/05-10

Jag har haft fullt upp... neej nu ljög jag. Eller jag har väl haft rätt mycket för mig..
Det är bara fyra dagar kvar innan jag och nana lämnar övik, på onsdag åker vi ner till sundsvall eftersom på torsdag så sätter vi oss rätt tidigt på tåget ner till den stora huvudstaden. Där kommer vi att tillbringa helgen och bara tussa omkring. Möjligtvis träffa lite folk (det är väl oundvikligt när man är i en stad?;P). Överväger att höra av mig till min morbror, har dock inte träffat honom sen jag var en tvärhand hög. Så vi ser väl om jag tar mig för det och vågar ;P

Igår blev det krogen, det var faktiskt rätt roligt. Träffa lite folk, göra bort sig på dansgolvet, kliva i lite glas och även klibba fast i golvet en aning.
OCH på allt det så var det ännu en 30+are som försökte ragga(?!) på mig.. han tyckte jag var så vacker eller något. Varför är det bara dom? jag fattar verkligen inte.

Mamma är föresten ute och ränner igen. Hon har varit borta hela långa dagen och micke också dessutom, dom är dock inte på samma ställe. Men jag är ändå ensam. :p Och nana jobbar så jag är verkligen heelt ensam med tre hundar..

over 'nd out

10/05-10

första dagen på skolan avklarad, phew! det var inte lika hemskt som jag trodde att det skulle bli.
Nåväl, så brukar det alltid vara right? man förväntar sig att det ska vara det läskigaste man någonsin varit med om, som något som är taget från en skräckfilm eller så... men det slutar alltid med att det faktiskt inte är hemskt.
det ska väl vara så kanske.
Det känns udda eftersom de flesta är ett antal år äldre än mig. Jag menar, dom klasser jag gått i annars har ju alltid varit lika gamla eller ett år äldre.

Jag har känt mig väldigt ensam dom senaste dagarna, möjligtvis eftersom min mor har tagit alla hundar och farit till gotland så jag är alldeles ensam hemma. Eller där ljög jag, jag har ju faktiskt haft en hund hemma... och anna.
Men nu imorse kom min systers karl och hämtade den enda hunden jag hade och skulle ta hand om honom tills jag kom hem från skolan. Och jag kom hem för tre(?) timmar sedan och jag har fortfarande inte fått tillbaka honom >_<
Men dom kommer väl förbi när syster har slutat skolan :)

Det är väl nog kanske inte därför jag känner mig galet ensam, det är väl egentligen andra anledningar. Och ja, jag är lite gnällig idag. Jag är trött eftersom jag inte kunde somna inatt förren typ halv 2 - 2, vilket inte passade mig så överdrivet bra eftersom jag skulle upp halv åtta. Så jag är lite halv trött just nu om jag ska vara ärlig, överväger att lägga mig på soffan och blunda ett tag. Vilket inte är en bra idé egentligen eftersom då kommer det bli samma visa inatt. Men det är så oemotståndligt när den lockar på mig sådär.
Jag ska kolla om jag kan motstå frestelsen att lägga mig ner eller om jag ska ge efter. haha.

Over 'nd out

05/05-10

Yey! nu har jag äntligen tagit mig för och gjort om den...lite iallafall. det blir väl mer sedan när jag hittar en bättre dator eller så.
Jag orkar inte riktigt engagera mig för tillfället.  Jag ska väl ta mig för och göra en ny header också, men som sagt så krävs en bättre dator än denna för det.

Som sagt så hade jag over all en riktigt bra helg. Den enda kritiken (;P) är väl att jag inte gillar när folk blir/låter arga.. och det är ett släktdrag tror jag att låta arg/bli arg när man är stressad. Haha, men det är sån skit man får ta.

Jag åkte in till stan idag, på en information till en utbildning inom "service yrket". Och se där! jag blir studerande igen på måndag. Jag som inte ville plugga på ett tag eftersom jag är så skolless..  Nåväl, det kommer bli jäklarns skönt att göra något på dagarna istället för att bara sitta hemma.
Det gör dock lite ont i hjärtat att sitta vid skolbänken hela sommaren. It's gotta be a first time for everything.

Det är inte alls länge tills jag och nana åker bort nu :) ojojoj! Det är ju rakt imorgon exakt två veckor! wii!
Visserligen blir vi ju inte borta så länge men ändå. Det kommer bli mys <3

Imorgon har jag fullt upp hela dagen nästan. Tvätta, ut med hundar, fara och handla (hahahaha låter som att jag bor ensam! xD).. handla blir ju förstås inte fören mamma har kommit hem.

Jag har haft en konstig känsla i magen hela dagen, som att något är fel eller något kommer att bli fel. Jag vet inte riktigt vad det är, eller vad det skulle kunna vara. Men det är något.. och oftast så brukar min känsla i magen vara rätt exakt och rätt.. så vi ser väl vad som händer.

Nu ska karin nog sussa.. galet trött!

over 'nd out

01/05-10

idag var det lilla leahs dop. Hon var glad nästan hela tiden, förutom när prästen tog henne en liten sväng, då blev det lite onöjda grimaser.
Sedan så sov hon hur länge som helst på pappas (min pappa alltså) arm.

Jag har även träffat fanny i helgen, hur mysigt var inte det då? det var ju trots allt nästan ett år sedan vi sågs sist. Hon överraskade mig och ringde och sa att hon var påväg till dorotea.

Jag sitter hos storasyster nu och myser :)

Over 'nd out


RSS 2.0