I got no self-esteem, I don't blame my past...

Okej, jag vet...förlåt, det var ett tag sedan jag skrev nu. *dåligt samvete* även fast det i genomsnitt är typ tre pers som läser den så haha.
Det har hänt en del, mest oväsentliga saker men ändå.
Jag var till tandläkaren förra veckan, de testade en massa saker, min rörlighet i käken, hur spänd mina käkmuskler är (DAAAAMN DET GJORDE ONT!). Dom gjorde avgjutningar av mina tänder och sa att jag skulle få en bettskena. (min käke knäcker föresten, om ni inte visste det)
Sedan så...SKA JAG TATUERA MIG PÅ FREDAG! BOYAAAA!!!
och jag har varit på banken, och mött min rädsla för att prata med folk jag inte känner, och idag fick jag veta till min besvikelse att jag måste gå dit....IGEN! Damn!
Ehm, jag har färgat håret rött...om jag inte har skrivit det. heeheee...
och min syster var här i torsdags, jag har saknat den tanten. Och lite lämpligt så var det tjej-kvällen på stan i torsdags.
Jag har fyllt år föresten... 18 åååår, höhö. Jag fick ett linne och en tröja av tanten, fick välja ut dom själv. hihi.
och av mamma fick jag träningskläder till salsan, av lena + familj fick jag benvärmare (jag har en konstig kärlek till benvärmare, har alltid haft), av paps fick jag en citat bok, ett jätte fint halsband och han betalade salsan, syster yster gav mig en bok om hur man gör pärlsmycken och ett par örhängen och en ring, av towe,carina och petter fick jag en mascara (lite av en tradition?!) och en hårspraysflaska. Av Annah och Johan fick jag vinfläcksborttagningsmedel (känns som att dom känner mig lite grann iaf:P), av belinda fick jag världens finaste tröja <33, sarah och sannah fick jag en super söt sminkväska och läppglans (använder egentligen inte läppglans men ändå man vet ju aldrig :P) och av hans fick jag en beer-bong och bakis-piller. av största storasyster fick jag jätte söta servetter med döskallar på + ljusgrejer som var skit snygga:D (det kommer en bildpå allt sen:P) haha :P
ehm...har det hänt något mer....?... jaaag...tappade kulan till staven i naveln idag?! inte för att det är så värt att nämna men...
Och jag var på krogen i helgen....skit kul var det :D höhö...
eeeh....sen har jag väl inget mer på hjärtat..

Over 'nd out


and I wonder if truly you are as beautiful as I belive...

vi har börjat med vårat UF företag nu... tänkte bara göra lite reklam här haha.
Vårat företag går ut på att vi gör halsband och armband, smycken i alla dess former helt enkelt och säljer dem till ett rimligt pris. En hemsida är påväg upp och den kommer adressen till sedan när vi har lagt upp den. Där finns priser, bilder på olika smycken och hur man kontaktar oss. Men medan den är under uppbyggnad så får ni nöja er med att höra av er till [email protected] om ni har några frågor. (SKRIV FRÅGOR! PLEASE! VI VILL ATT VÅRAT FÖRETAG SKA GÅ BRA!!! eller kom med beställningar om ni vill.. om det är något särskilt smycke som ni vill ha men saknar i affären).

haha omg! verkligen verkligen verkligen reklam över det hela!! XD nu fick ni mitt första reklam inlägg. läs och njut!

over 'nd out!


you are a god and whatever I want you to be

Jag mår bättre nu. Jag är glad (YEY ME!).
Jag och belli var på bio ikväll.. (äntligen!)
hahaha! och så ba PHAOW! PUSS! *ninja ljud* PHIOW! ÅH NI MÅSTE DEN!!!
nä... oke jag skojade... vi såg Get Smart. Damn! jag och belinda satt och asgarvade genom hela filmen medans törbollarna bakom oss skrattade typ tre gånger (vi var typ fem stycken i hela biosalongen och vi satt längst fram av oss som var där)
Nåväl. törbollar iallafall...
Hade en TRE TIMMARS lektion idag *gråter* foto B... första lektionen av den kursen. och direkt ska vi hitta en fotograf...
(det är inte det lättaste, herrn)..

jag är ledig imorgon...kanske skriver något mer då... orkar inte nu ;P

over 'nd out

All I need is a bitter song, to make me better...

Okej, jag har väl försökt låtsas som att allt är bra med mig... att livet leker, medan det i själva verket faktiskt är uppror inuti mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra längre, när det äntligen känns som att allt faktiskt kommer att bli bra så faller jag igen. Jag är less på det.
Ända sedan jag kom hem från Dorotea så har jag fått höra "du har blivit så annorlunda", "du har attitydsproblem", "mår du dåligt, karin?". Vad ska jag säga då? Ja jo, jag har blivit annorlunda, jo jag mår väl inte super duper. Men attitydsproblem? Njae, kan jag inte påstå att jag har.
Men när jag säger att ja jo, jag mår nog lite piss just nu, så frågar dom varför jag mår dåligt... jag svarar att jag inte alls vet. Endel påstår att man alltid vet varför man mår dåligt, inte jag... jag vet inte, jag har inte ens en enda liten aning.
Eller vet jag egentligen?
Vet jag egentligen vad som pågår inuti mig?

Jag tror att jag egentligen vet...men jag vill bara inte säga det..

(ni fick ett deppigt inlägg idag)

over 'nd out....


RSS 2.0