23/07-09

sååå...då var man hemma igen, rätt skönt. Just nu njuter jag bara av att vara hemma.
Även fast Peter är nere i linköping.

Jag har dessutom börjat sakna Pudas as mycket.. Jobbigt. Sist jag pratade med honom så var han i Finland och jobbade.. (udda..)
Igår när jag och farmor satt på bussen så hoppade en kille på som var så sjukt lik pudas, han hade exakt likadant hår som honom fast lite kortare, och likadana kläder som han brukar ha... enda skillnaden var att det inte var han.. och killen som satt på bussen var mycket tjockare än pudas. jag saknar honom.. dumma pojke.
Jag hade faktiskt en tanke på att åka upp i sommar och hälsa på honom och passa på att hälsa på Ida och Sara och gänget men neeej när han är där borta så går ju inte det heller.

äsch då...

over 'nd out

22/07-09

Okej, min käre moder ringde mig igår och tyckte att jag skulle sluta svära på min blogg...
Nu har jag suttit och läst igenom några inlägg och jag kan inte tycka att jag svär så överdrivet mycket.
Har hittat några "jävlar" och några "satan" och såklart några "fasn" men.. Okvinnligt? Mamma... så fasligt okvinnlig tycker jag inte att jag är ;)
Jag menar om man jämför med hur jag pratar och hur jag skriver så svär jag ju ingenting alls när jag skriver. Jag tycker att jag är sååå duktig! :D

Over 'nd out

21/07-09

Thomas blir två månader idag... yeeey! ^^
Fast Fanny har dock lämnat mig och farit hem så.

Natten till igår så var det tydligen inbrott på Konsum här. http://www.vk.se/Article.jsp?article=292681&category=389

Åh! föresten, satt och läste Åsa Larssons bok Tills dess din vrede upphör.
Hur bra bok som helst! ^^ galet!

Iallafall hittade jag ett ganska bra citat eller vad man ska säga, som jag tycker faktiskt stämmer in.

"Om man minns ett tillfälle då man varit riktigt ledsen, så känner man sorgen komma tillbaka när man tänker på det. Och om man minns ett tillfälle då man varit riktigt glad, så kommer glädjen tillbaka. Men om man minns ett tillfälle med ångest, så kommer ändå inte den känslan tillbaka. Det är som att hjärnan bara säger stopp. Den går inte tillbaka dit. Man kan bara minnas att det var så. Inte känna igen hur det kändes."

Sååå... iallafall, två månader kvar innan jag fyller nitton.... yeey! ^^


over 'nd out

....



Här är några av mina cupcakes föresten ^^ hihi!

12/07-09

haha jag hängde med kattis på hotellet igår, det slutade med att jag mest satt och var fascinerad över att ALLA och några till var där. Visserligen så såg jag typ två av mina gamla klasskompisar så alla var väl inte där. Men ändå!
men alla som var där dansade och hade sig.
Tillslut blev även jag upptvingad på "dansgolvet", av purre förstås.
Jag blev trampad på tårna(inte av honom), dunkade in i folk och, tja...allt möjligt... Men det var riktigt kul faktiskt, haha!

Nu verkar både Purre och Magda vara slö som fasn. Purre sitter invirad i en filt och kollar på tv och ser ut att ha ont i huvudet, och sist jag kollade till Magda så låg hon på soffan med en filt ovanpå sig och kollade ut genom fönstret.
Och jag känner mig bakis, även fast jag drack typ... två bacardi breezer (hur fan det nu stavas) så jag blev inte ens onykter. Så bakis är jag inte, men jag har haft huvudvärk i flera dagar i rad nu. Det suger och jag hatar det.
Jag vet inte riktigt vad det är för fel heller. Det är säkert Fannys fel :P haha.

Jag kommer nog hem runt den 25:e föresten, så att alla vet :P

Over 'nd out

07/07-09

Dorotea.

sitter här hemma hos Purre och Magda, där jag bott de senaste dagarna. Till min förvåning så fick jag jobb idag, det är nice. Eller... nu lät det ju som att jag fick jobb mer än idag, but I didn't. Jag fick jobba idag helt enkelt.
Sen så har jag BAKAT! AWESOME!
Jag är bäst på att baka om jag ska vara ärlig. Jag gjorde Brownies (lite misslyckade kanske... använde för mycket choklad) och Cupcakes. DOM ÄR ÜBERSÖTA! hihi.
Faaast, när jag kommer hem så ska jag börja experimentera med cupcakes... om jag lyckades med dom här vill säga.

Imorgon har jag ingen som HELST aning om vad jag ska göra... fanny kanske?

Usch, jag börjar sakna Peter riktigt mycket nu föresten. Det börjar bli jobbigt faktiskt, och sen så kommer jag inte träffa honom på två veckor till typ. Dom far typ på torsdag och är borta i två veckor, skit också.
Så.... "sarkastiskt yeey" jag är utan honom i tre veckor totalt. Inte mer då jävlar.

Over 'nd out

RSS 2.0