...

jag är nog lite kär.. nu måste ni lyssna:


torsdag..

jag vaknade helt klart, garanterat på helt fel sida imorse. Först och främst sov jag alldeles för länge, och sen när jag inser att fredrik sitter vid datorn och spelar wow och inte har väckt mig så blir jag irriterad, sen loggar jag in på datorn och inser att jag inte har fått mina pengar från arbetsförmedlingen, mer irriterad. Det känns stökigt i lägenheten igen, irriterad. det bara byggs på.. jag behöver något som lugnar ner mig.. Jag undrar om jag ska glo på lite misfits eller så för att bara stänga bort en stund..det är onödigt att vara irriterad.

äh vafan. puss på er.

maew..

jag är.. trött. men inte på samma sätt som jag var för en vecka sen.
Jag vet inte om det var det att jag hela förra veckan hade något att göra, eller om det är för att jag bara hade en dålig vecka men jag mår bättre.
...det går bra nu? XD

Ah btw, jag var på bio igår, med nana. Bad teacher, helt okej film. Inte sån där gapskratt-film som jag verkligen ville ha, men den var helt okej.


<3

fredag...

Jag är trött, ledsen, sjukt lätt irriterad, har ingen ork för fem öre, less och bara.. jag känner mig som om jag är tretton igen. Jag är rädd att det ska bli som förut, jag vill egentligen låtsas som ingenting, låtsas som att det inte är här.. men jag kan fan inte, jag vet att tar jag inte tag i det och gör något åt det här så kommer det bara bli värre.
Det är hemskt frustrerande, för hur jag känner gör att mest ingen vill umgås med mig. Min familj märker man riktigt snabbt på att dom inte vill vara med mig när jag är sådär. Och det är så oerhört frustrerande, jag vill ju inte. Jag vill inte bli hur irriterad som helst för att jag inte kan gå upp och hämta mina ppiller, det är inte normalt att bli Såå irriterad över en sak som jag lika gärna kan hämta imorgon. Jag förstår varför mamma tyckte jag betedde mig som en tvååring, det gjorde jag.
Är det sant att om man vart där en gång, så är det lättare att hamna där igen? Det skrämmer mig, den tanken skrämmer mig. För tänk om jag ska måsta gå genom hela livet och hamna titt som tätt där?

Nu ska vi göra klart för oss, förresten, jag säger inte nu att jag ÄR deprimerad och nere där igen, det jag känner är en rädsla för att hamna där, eftersom jag känner mig lite som jag gjorde förut. Jag är långt ifrån där jag var, men det här skriver jag för att pusha mig själv, pusha mig själv att göra saker, ändra på mitt beteendemönster som jag skapat sedan jag kom hem. Pusha mig själv att hjälpa mamma, hålla rent, röra på mig, hitta på saker.. Hålla mig sysselsatt och hålla min hjärna stimulerad. För det är det jag behöver (och alla andra) för att inte gå ner i depressioner.
Det här är droppen! jag tänker inte ha det såhär.

soundtrack:


...

egentligen gillar jag inte såna här videor, men vafan! jag måste ju få visa den här låten också ju..


ännu en helt vanlig onsdag..

jag har spenderat ett antal dagar hos min syster 20+ mil bort.. Jag har haft det jätte mysigt med henne och systerdotter och hela kalaset.
Det har väl egentligen inte hänt allt för mycket precis.
Kom precis hem till pojkvän efter att ha haft surströmming-fest hos mamsen. Inte alls lika gott som jag minns det, tyvärr. Nu får jag istället dras med en äcklig surströmminglukt på händerna och en missnöjd mage, inte värt det.
Till helgen tror jag att jag och nana ska på åselemarknaden, brukar vara rätt underhållande att åka till. Känns dock lite surt att det tar två timmar att köra.
Yey, fyra timmar i en bil på en dag, det ser vi fram emot ;)

Jag har ett tips till er! jag äälskar pretty little liars (en b-ig fjant serie.. inget värt att kolla på egentligen, men jag ÄLSKAR den), det var inte tipset.. tipset kommer här; dom spelar sjuuukt bra musik. Så här har ni den bästa låten jag hittat, for now.




jag är värd guld eller hur? Han finns rakt på spotify, förstår ni min lycka? :D

Puss på er!

såå...

jag har hunnit vara sjuk som en BEST och lite såna saker.
Fick något halsfluss-liknande och fick mirakelmedicin fört som fick mig att bli bra på ett par dar.
YAY MEDICIN!

RSS 2.0