30/03-10

Nu har jag kläckt idéen som legat och ruvat ett tag nu.
Jag vill jobba utomlands, inte i turkiet eller något sånt där. Utan Island skulle jag verkligen vilja jobba i ett litet tag.
Norge också, om norge nu kan räknas som utomlands.
Jag skrev upp mig på en sida där man söker jobb inom norden, men inte sitt hemland. Och det är som ett sommarjobb, eller periodsjobb. Verkar skitbra. Man kunde kryssa i om man ville att dom skulle fixa boende åt en och sådär. Men jag har inga förväntningar, tror inte jag kommer att få något jobb kan jag ju säga.
Och jag har sökt ett jobb i Norge också.
Ska fortsätta leta imorgon.

Mamma utbrast nyss: "Men du kan ju inte flytta utomlands! Inte själv!". But I will, om jag blir erbjuden ett jobb så far jag dit och jobbar ett tag. man lever bara en gång, people. Jag vill se lite annat än sverige, jag skulle ge mycket för att få fara och jobba på Island, förstå!

Men vi ser väl vad som händer, troligtvis så blir det väl så att jag stannar i sverige och börjar jobba på ica...eller? ;P
haha. jag vet inte vad jag svamlar i.
anyways.. time will tell..

Over 'nd out

24/03-10

jag har en sån där dag då livet känns rätt bra ändå, att jag inte har något att klaga på överhuvudtaget.
Men såklart har jag det ;)

Igår var jag på skolan, för att avsluta och kunna gå vidare i mitt liv. och dessutom få mitt betyg som jag bara ska ha 100 poäng ifrån att jag ska ha alla poäng.
Men icke sa nicke, varför ska jag få det så enkelt. En kurs på 200 poäng hade läraren ifråga inte gett mig något betyg, och en kurs som var på 100 poäng hade jag inte heller fått något betyg i. WTF! jag har gjort alla uppgifter.
nåväl, syon skulle gå och prata med dom och skicka betyget på posten..
så vi ser väl vad som händer.

nu ska jag och min käre moder gå ut och gå med två av hundarna :)

tjolahopp!

22/03-10

whosh, var ett tag sedan jag skrev, brukar få klagomål när jag inte har skrivit på ett tag.

Jag har sovit borta från torsdag till söndag så jag har lite anledning till varför jag inte skrivit.
Var och myste med film hos anna hela helgen.
Än hur super mysigt det var så var det rätt skönt att komma hem och börja med rutinerna igen. Börja gå ut med kitty och sådär.

Jag har officiellt kommit under 90 gränsen nu föresten! (vikt alltså) lite härligt det är då! :D
innan sommaren är slut ska jag vara nere under 80 och innan nästa sommar så ska jag vara under 70! om allt går som jag vill. Så länge jag kommer under 80 så är jag nog rätt nöjd.

systeryster kommer nog nästa helg, hur mysigt är inte det?! ^^

har inte så mycket att berätta egentligen.. så jag ger mig.

over 'nd out

17/03-10

Sov hos tommy inatt, så jag var ut och gick med nisse (hund) när han var på skolan. Var ute i en timme eller så. Fruktansvärt fint väder det var idag.

Jag vet inte om jag sover hemma eller om jag sover hos han inatt också. Skulle dock kännas rätt skönt att sova hemma, och jag vet att jag har en mor som skulle bli rätt nöjd om jag gör det :)
Fast jag ska äta hemma iaf ^^

Nåväl, nu har ni fått senaste nytt från mig.. :P så mycket har hänt sedan jag skrev sist :P haha

Over 'nd out


15/03-10

Första morgonen jag vaknade utan att vara hel tät i näsan! Yes!

Och John Mayer har karvat ett hål i mitt hjärta och har satt sig mitt i, och planerar att sitta där ett bra tag. Han är helt fantastisk. Jag avgudar tror jag.
Så alltså så är han den enda för tillfället på min spellista :P haha. jag tjatar mycket om min musik, jag vet. Men det blir lätt så eftersom när jag sitter vid datorn så kommer spotify upp.

Ska ut och gå en lång sväng ikväll. Härligt, har inte blivit av på många dagar nu eftersom jag har inte känt att det är så kul att gå i världens uppförsbackar när man är förkyld. Så det blir skönt att ta sig ut igen.

Jag har börjat fundera såklart på vad jag vill utbilda mig inom/jobba inom.. Jag har kläckt idéen att jag vill praktisera på ett konditori, eftersom jag vill se om det är något för mig. Men jag är väldigt delad alltså, för om jag inser att jag vill jobba inom det så måste jag flytta ner till göteborg eller skåne för att utbilda mig. Och grejen är den att jag inte känner att jag vill flytta så långt hemifrån. Om det skulle vart umeå så skulle det inte vart så farligt, eftersom det är inte så pass långt hem då. Men göteborg? hur ofta skulle jag kunna åka hem då? en gång per år? Nej, jag känner inte att jag vill. Sedan att jag bara har ett par människor där som jag känner. Jag orkar inte starta om helt och hållet. Usch.
Men samtidigt så pratade jag med Kattis och hon tyckte att jag har ju ingenting som binder fast mig här hemma. Nej visserligen inte, men jag fullkomligt HATAR att lära känna folk. Nog otroligt att jag lyckades här..
Så hjälp mig? Vad tycker ni?

Over 'nd out

13/03-10

var som sagt ut igår, rätt kul var det faktiskt. Träffade olsson <3 :)

Jag lyckades av ren tur få en cider av en kille xD det var lite lustigt om jag får säga det själv, jag går fram till olsson när han står vid bardisken och ska beställa och jag tänkte krama lite på honom sådär. En kille brevid honom frågar om jag är hans tjej men olsson svarar något i stil med att jag bara är en bra tjejkompis. Och så frågar killen ifråga om jag vill ha något o.O det enda vettiga jag fick ur mig var "bjuder du så" :P and he did!

Senare var det två killar som började prata med mig och anna. Usch, killen som pratade med mig (vi räknade ut att han var antingen 88:a eller 87:a alltså två eller tre år äldre än mig) tyckte att jag var "för ung" för honom. oO
Och han drog ut mig på dansgolvet. och klagade HELA tiden på att jag var så stel. Tror han inte att jag är medveten om det eller?
Så jag tackade min lyckliga stjärna när anna dyker upp och räddar mig ur denna horribla situation jag hamnat i.

jag kom hem runt halv tre - tre och somnade ganska direkt. Klockan tio i sex ringer olsson och frågar om jag vill komma ut och surra lite (han bor bara någon gata ifrån mig, alltså inte så långt), såklart så pallrar jag mig upp efter bara tre timmars sömn och går ut och träffar honom. Står och surrar ett tag och sådär.

Sedan gick jag hem för att tillbringa hela dagen med att ta hand om hundarna, jag gjorde en ananaspaj(efterätt) och viltskavsgryta till middag som mor hjälpte mig med och övervakade att allt gick rätt till.
Har fått för mig att nu är det dags att jag ska lära mig laga mat ;P
Ah! innan det så gick jag och anna till Konsum och köpte godis :P höhö.

Over 'nd out

12/03-10

Nu sitter jag hemma hos anna och är snygg som fan. anna också förstås.. ;)
Ut på harrys senare. Även fast jag är lite halv "sjuk". Snorig och hosta fortfarande. Men ingen fara ;P
Men det är sånt man får ta. Jag har lovat folket att ta det lugnt iaf. så jag måste väl det ;)
För att vara lite som...kissie? vilken bloggare det nu är som skriver sin utstyrsel var eeeviga dag.
en klänning från gina tricot, leggings från åhlens, svarta skor från wedins och halsband med stjärna från ur&penn.
Nej nu ska jag underhålla anna med liitee....dans? neeej, jag dansar inte :D men sång kan hon få. för att jag är snäll :p

Over 'nd out

10/03-10

Tjolahopp! jag mår betydligt bättre idag, ingen värk eller så. Bara en mild huvudvärk efter att ha gått och småhostat hela dagen. Ytterst lite ont i halsen för tillfället, men rethosta. Så ni slipper klagonissen ikväll :)

Fast det suger lite att jag inte kan följa med till dorotea i helgen och träffa karrå och leah, det skulle varit mys. Men jag vill inte smitta den lilla tösen.

Jag funderar på att åka till stan imorgon eftersom det är min enda "lediga dag" från hundarna den här veckan :) Mamma är ledig.
Måste bara få tag på banana :P jag hade ju faktiskt lovat henne en kaffe på waynes.

Hans fyller snart år, han fyller tjugo. Så jag behöver lite tips på hyss som man kan göra för att fira ?!

nåväl, greys börjar snart så jag ska gå ner och vara social ett tag innan det börjar :)

puss på er!

09/03-10

sjukdomen sprider sig sakta i min kropp... eller?:P haha poetiskt värre!

Jag mår ärligt talat lite bättre idag, värken är inte i hela kroppen längre, den har lokaliserat sig till benen och nacken (vilket jag har haft sådan fantastisk tur att få huvudvärk av).
och halsonta börjar migrera neråt, fast då har jag istället en j*vla slemklump i "böjen" upp till näsan alltså, OMÖJLIG att få bort alltså.
Men jag hittade min nässpray igårkväll innan jag la mig, thank god.

Det är faktiskt helt otroligt vad jobbigt det är när man är sjuk och måste göra något, eftersom jag tar hand om hundarna så blir det ju lite spring ut och in genom dörren, och det är verkligen en plåga varje gång jag ska förflytta mig från punkt A till punkt B och TILLBAKA till punkt A.

Min hud känns föresten fortfarande som ett blåmärke. Det gör fortfarande ohärdligt ont att klia sig. och jag råkade stöta i nageln lite försiktigt i fjärrkontrollen idag och det gjorde så ont att jag nästan började gråta xD
Rakt av pinsamt..

Nåväl nog från klagonissen ikväll..

Over 'nd out


So fathers be good to your daughters...

jag orkar inte ens bry mig om stavningen.. ;P John Mayer - Daughters

Jag har blivit dundersjuk, det konstiga är att man brukar ju känna sig lite halvklen några dagar innan. Men nej då, här kör vi på direkt. Jag fullkomligt hatar att vara sjuk, kan inte ens identifiera om jag kommer bli magsjuk eller om det helt enkelt är en vanlig förkylning. För jag mår illa men samtidigt så har jag så där irriterande ont i halsen, men längre upp mot näsan (som åtminstonde jag har i början av en förkylning). Och jag har värk i hela kroppen, min hud känns som ett stort blåmärke, huvudvärk och jag är fruktansvärt känslig. Tidigare idag började jag nästan gråta av att radion spelade en låt som jag kände igen... slå den ni ;P

Och mamma skulle vara ledig imorgon men nu åkte hon på att jobba ändå, så jag måste alltså ta hand om hundarna imorgon. Det är verkligen inte kul när man bara känner att man inte har någon ork alls och vill ligga undan gömd under täcket. Men det är smällar man får ta när man börjar bli vuxen och ska ta ansvar right? ;)

haha upptäckte precis att det tillochmed gör ont att klia sig!

(ja jag tycker VÄLDIGT synd om mig själv när jag är sjuk, men det är bara för att jag hatar det så j*vla mycket)

åh föresten! för att skriva om något annat, min lilla thomas tog sitt första steg igår! Dom växer upp så fort.. :P


nu ska jag krypa ner i min säng och lyssna på musik. <3

Over 'nd out

Oh no, here comes that sun again..

Tre fantastiska män har fångat mitt hjärta nu, Michael Bublé, Ben Harper och John Mayer.

Cause you are not alone, I'm always there with you and we'll get lost together. - Michael Bublé, Lost

You put my happi in my -ness. - Ben Harper, Walk away

Who says I can't be free, from all of the things that I used to be. - John Mayer, Who says


Jag har fyndat ett rätt snyggt skärp på kappahl, för 25 kronor tyckte jag att det var värt faktiskt. Och jag har köpt den mest fantastiska klänningen på Gina, jag är överdrivet förälskad i den. Jag lär bo i den klänningen i sommar.
och hårfärg blev inhandlat också, viktiga saker.. När tillochmed pierre upptäcker att jag har utväxt så får man ju lite ångest.
Ah! fyndade en bh också, fast jag blev lite sur. Jag var tvungen att betala 135-något för den och dagen efter så hittar jag SAMMA bh men annan storlek för 49.50!

Kattis slog mig föresten inte för att jag kidnappade hennes dator ;) hon sa bara att den var så långsam att det nästan var pinsamt att låna ut den men att jag fick låna den hur mycket som helst :P WHOOP!

Nu tror jag att jag ska vara lite tantig och lägga mig och lösa korsord en stund innan jag går och duschar..

Over 'nd out

05/03-10

Just nu har jag kidnappat systers dator, vet inte om jag får men hon får väl ge mig stryk sen eller något :)

Sov hos henne inatt, och har varit ut med hennes hundar för ett tag sedan.
Just nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå och då ska jag åka hem en liten sväng och sen så sätter jag mig på bussen igen och åker in till stan och träffar min anna <3

Rolig händelse: Jag och kattis var ute och gick för någon kväll sedan, och då gick vi min vanliga sväng som tar ungefär en timme att gå (mycket härlig sväng). I den svängen så går man en stund i skogen på ett elljusspår, det är ett skejtspår och ett spår där dom åker skidor. och den "vägen" är upplyst, men så finns det även en gångväg som inte är upplyst (snacka orättvist). Iallafall så är jag galet mörkrädd så vi gick där man skejtar med skidorna då. så vi gick inte ens i spåret, men iallafall så åker det förbi en gubbe som börjar skälla på oss för att vi går på skidspåret, han var rätt feg och hade inte så mycket att säga så han fortsatte åka, kattis började gå över till gångstigen och jag hann börja gå över också (och bara det var ingen lek, det var djuupt och jag har mycket korta ben) och då kommer en tant och börjar skälla på oss. och hon såg inte oss och vi såg inte henne men hon skällde och tyckte att "vi skulle visa respekt för våra med människor" och att det "fanns så fina gångstigar för oss". Ja men gör att dom är upplyst också så går vi kanske på dom?! och sen det faktum att ingen åker på den där skejtbanan som vi gick på utan de tar av sig skidorna och GÅR där dessutom.

Oj, nu måste jag kila

01/03-10

jag ska väl lära mig att skriva lite bättre här, nu har det ju verkligen varit periodvis..

Livet känns lite krånligt och jobbigt för tillfället. Jag kan inte sätta fingret på det, men just nu känns det lite..meningslöst. Jag är ganska säker på att det inte finns något att göra, eller att jag inte gör något på dagarna.
Skickade nyss in en ansökan till Kvantum. Jag har ju sagt i flera år att jag ska jobba på ica så ;)

Det här är andra dagen som jag är hemma sedan jag kom hem till övik. Så jag säger emot mig själv lite där ;) att jag inte gör något på dagarna. Men ni förstår väl att jag menar att jag inte har något jobb / går skola, eller? ;P

Var ut på krogen i fredags, var roligare gången innan. Men det var helt okej den här gången också. :) Finns inte så mycket att säga om det, hände inget speciellt så. I lördags så var anna ute och körde johans bil så jag åkte med. Det råkade bli lite sent, jag kom hem precis efter fyra. Det blev en massa strul och sådär. Jag vet inte ens om det ordnade sig.

Det bästa som händer den här veckan är att grey's har seriestart på onsdag! YES! gud så jag har väntat. Jag gillar inte riktigt det där att man måste vänta, jag har en fruktansvärd brist på tålamod.

Over 'nd out

RSS 2.0